The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Σινεμά ή σπίτι για σειρές και για stand - up News Room

5 ντοκιμαντέρ του Netflix που πρέπει να δεις

Πολύ όμορφες ιστορίες σε ένα πολύ αληθοφανές φορμάτ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 21, 2023

5 ντοκιμαντέρ του Netflix που πρέπει να δεις
@Netflix.com

Υπάρχουν κάποιες ημέρες που θα ήθελα να δω μια πραγματικά αληθινή ιστορία. Και ο τρόπος με τον οποίο γυρίζονται τα ντοκιμαντέρ να μου κάνει περισσότερο αυτή την ίδια ημέρα. Οπότε θέλω να δω ένα που θα με κρατήσει μέχρι τέλους από ανθρώπους που δεν υποκρίνονται κάποιον άλλον.

Το ντοκιμαντέρ είναι άλλωστε αγαπημένο είδος. Το ίδιο και του Netflix, αφού μάλλον παράγει περισσότερα, απ’ ότι ταινίες.

Stutz

O διάσημος ηθοποιός Jonah Hill μας συστήνει τον ψυχολόγο του Phil Stutz και τις τεχνικές του που αφορούν την ψυχική υγεία. Μια εξαιρετική συζήτηση που θα σας μάθει πολλά γύρω από το πως να ελέγχουμε κάπως καλύτερα τον εαυτό μας, αλλά και τις εμπειρίες του Jonah Hill και πως ξεπέρασε τις κρίσεις άγχους που είχε.

The Hatchet Wielding Hitchhiker

Η ιστορία του περιπλανώμενου νεαρού που οι δηλώσεις του στην κάμερα συγκίνησαν και ενέπνευσαν αρχικά τον κόσμο, που έφτασε να γίνει viral, αλλά αργότερα ήρθε η πτώση που τον οδήγησε στη φυλακή. Μια σοκαριστική ιστορία που πρέπει όλοι να έχουν δει.

Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali

Δυο από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της μαύρης κουλτούρας που συναντήθηκαν τυχαία, έγιναν φίλοι, ήταν σαν αδέρφια και έγραψαν ιστορία, αλλά λίγο η έλλειψη εμπιστοσύνης που επήλθε αλλά και της ιδεολογίας τους που δεν παρέμεινε κοινή, έφτασαν σε μια ρήξη χωρίς προηγούμενο. Ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για δυο τεράστιες ιστορικές προσωπικότητες.

Take Your Pills: Xanax

Μετά το «Take Your Pills» ακολουθεί ένα ντοκιμαντέρ αποκλειστικά για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα χάπια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή εκεί έξω. Το Xanax είναι ένα χάπι που καταπολέμα τον μεγαλύτερο εχθρό του ανθρώπου: το άγχος. Για κάποιους είναι θεραπεία και για κάποιους κατάρα και σε αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ η δράση του εξετάζεται από ειδικούς και ασθενείς.

Is That Black Enough for You?!?

Ένα πανέμορφο ντοκιμαντέρ για το «μαύρο σινεμά», τις ρίζες του και την απαρχή του, τη δεκαετία του 1970, με πλάνα αρχείου αλλά και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές εκείνου του καιρού. Πολλά γνωστά πρόσωπα παίρνουν από την οθόνη και μας αποκαλύπτουν τη γενεαλογία της μαύρης κοινότητας στον κινηματογράφο με έναν πολύ όμορφο τρόπο.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb