The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Ταινίες, σειρές, θέατρο, συναυλίες και ό,τι σου κάνει κλικ στην Pop Culture News Room

5 ταινίες που θα έπρεπε να βλέπεις μόνο Κυριακές

Για να φτιάξουν λίγο το απογευματόβραδο σου

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 15, 2023

5 ταινίες που θα έπρεπε να βλέπεις μόνο Κυριακές
@ew.com

Οι Κυριακές είναι ιδιαίτερες ημέρες. Όταν φτάσει το απόγευμα γίνονται λίγο μουντές, λίγο μελαγχολικές. Τον χειμώνα λίγο περισσότερο. Υπάρχουν όμως μερικές ταινίες που μπορούν να δράσουν σαν αντίδοτο και να δώσουν στην Κυριακή έναν άλλον τόνο, έναν τόνο που θα σας κάνει και εσάς να νιώσετε καλύτερα. Όπως οι 5 παρακάτω…

Say Anything

Μια από της ομορφότερες ιστορίες νεανικού έρωτα στον κινηματογράφο, γεμάτη όνειρα, ελπίδα και δυνατά συναισθήματα. Δυο έφηβοι που βρίσκουν τον έρωτα κάπου που δεν περίμεναν, δυο διαφορετικοί άνθρωποι που βρίσκουν ό ένας στον άλλον το κομμάτι που τους έλειπε. Και η Κυριακή γεμίζει χαμόγελα.

Hoosiers

Μια από τις πιο κλασικές ταινίες με μπάσκετ που θα σου φτιάξει τη διάθεση, θα σε κάνει να πιστέψεις στο αδύνατο, στη δύναμη του αθλητισμού και του ομαδικού πνεύματος. Οι κυριακές είναι πάντα λίγο μουντές, οπότε αυτή η ταινία είναι ένα καλό αντίδοτο.

Stand By Me

Η πιο γνωστή ταινία του αδικοχαμένου River Phoenix, μια περιπέτεια παιδιών που φεύγουν από τα σπίτια τους σε ένα οδοιπορικό που σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ, μια ιστορία ενηλικίωσης ότι πρέπει για απόγευμα Κυριακής.

The Breakfast Club

Μια ημέρα τιμωρίας για μερικούς εκ διαμέτρου αντίθετους μαθητές, θα τους διδάξει πως όλοι οι άνθρωποι έχουν αξία, συναισθήματα και ενδιαφέρον. Μέσα σε λίγες ώρες τα πιστεύω τους δοκιμάζονται, οι γνώμες τους αλλάζουν, ερωτεύονται και κάνουν νέες φιλίες. Μια ταινία που θα σας κάνει να αισθανθείτε λίγο ελαφρύτεροι.

Any Given Sunday

Μια από τις καλύτερες ταινίες που έχουμε δει γύρω από το American Football, με όλα τα καλά και τα κακά του αθλήματος, τη λάμψη, το πάθος, την σκληρή του πλευρά, με ένα εξαιρετικό cast να την πλαισιώνει, με προεξάρχοντα τον Al Pacino. Μια πολύ δυνατή ταινία ότι πρέπει για Κυριακή.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb