ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
#TiNaDeis: Ταινίες, σειρές, θέατρο, συναυλίες και ό,τι σου κάνει κλικ στην Pop Culture

Ginny & Georgia: Η σειρά που θα δεις μονορούφι

Δείτε τη χωρίς καμία αμφιβολία

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 13, 2023

Ginny & Georgia: Η σειρά που θα δεις μονορούφι
@netflix.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορούμε να το πούμε binging ή έστω μονορούφι. Και συμβαίνει με τις σειρές που δεν μπορούμε να σταματήσουμε αν δεν έχουμε κάποια άλλη υποχρέωση, αν δεν μας πάρει ο ύπνος μετά από 20 ώρες αϋπνίας ή αν δεν τελειώσει η σειρά. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Ginny&Georgia» στο Netflix ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Δεν είναι τυχαίο που μόλις βγήκε η δεύτερη σεζόν έριξε το «Μαέστρο» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη δεύτερη θέση. Την περιμέναμε για καιρό αυτή τη σεζόν και μόλις βγήκε χρειάστηκαν μόλις 2 ημέρες για να την τελειώσουμε και το φινάλε μας άφησε πάλι σε αναμμένα κάρβουνα.

Αν δεν την έχετε δει καθόλου πρόκειται για μια 30χρονη μητέρα δυο παιδιών, με την κόρη να είναι 15, οι οποίοι μετακομίζουν σε μαι μικρή πόλη της Νέας Αγγλίας, ώστε να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Το παρελθόν είναι πλούσιο για την Georgia και συνεχώς έρχονται πράγματα στην επιφάνεια, τα οποία ήθελε να κρύψει αλλά μάλλον δεν μπορεί. Και η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη, με την κόρη να θέλει να ανήκει κάπου, αλλά μέχρι τώρα να μην μπορεί λόγω αυτού του παρελθόντος. Θα τα καταφέρουν αυτή φορά;

Η πρώτη σεζόν καταφέρνει να μας εξιστορήσει σταδιακά τα παραπτώματα του παρελθόντος με έναν πολύ επιδέξιο τρόπο, την ώρα που ταυτόχρονα δείχνει την προσπάθεια ένταξης και τους έρωτες μητέρας και κόρης.

Στη δεύτερη σεζόν τα προβλήματα του παρελθόντος γίνονται όλο και πιο σοβαρά, η σχέση μητέρας και κόρης δοκιμάζεται και οι επιπτώσεις που έχουν στο παρόν είναι καταστροφικές. Και όταν όλα φαίνεται πως λύνονται, γίνεται η ανατροπή.

Κωμωδία, αισθηματική, crime, δραματική, πρόκειται για μια cross - genre σειρά που τα έχει όλα και μπορεί να ευχαριστήσει διαφορετικά κοινά, με μεγάλη επιδεξιότητα. Η σχέση μητέρας και κόρης είναι στο επίκεντρο όπως φαίνεται και από τον τίτλο, αφού όλα κινούνται γύρω από αυτή, αλλά η καθεμιά τους έχει μια διαφορετική θεωρία για τη ζωή και προσπαθεί να τη ζήσει με άλλο τρόπο. Γι’ αυτό συγκρούονται έτσι έντονα. Ωστόσο, μοιάζουν κιόλας σε πολλά πράγματα.

Δεν μπορείς να βαρεθείς, εμείς δεν μπορούσαμε να τη δούμε κάπως διαφορετικά, παρά μόνο μονορούφι και εκεί που μας άφησε μας έκανε να ανυπομονούμε για την επόμενη σεζόν, που σίγουρα θα έχει τον δικό της χαρακτήρα, όπως και οι δυο πρώτες. Οπότε επιλέξτε το χωρίς αμφιβολία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb