The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αγγλος βιβλιοπώλης το τερμάτισε με το βιβλίο του Χάρι: Η χιουμοριστική διακόσμηση της βιτρίνας του

Το tweet με τη φωτογραφία έγινε αμέσως viral

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 11, 2023

Αγγλος βιβλιοπώλης το τερμάτισε με το βιβλίο του Χάρι: Η χιουμοριστική διακόσμηση της βιτρίνας του

Το Swindon είναι μια επαρχιακή πόλη στον αγγλικό βορρά που φτάνει περίπου σε πληθυσμό τους 200 χιλιάδες κατοίκους. Σε αυτή υπάρχει ένα βιβλιοπωλείο, όπου ο βιβλιοπώλης μάλλον διακατέχεται από αυτό το φλεγματικο χιούμορ που διακρίνει τους Άγγλους.

Κι αυτό γιατί αποφάσισε να διακοσμήσει την βιτρίνα του μόνο με δυο τίτλους βιβλίων. Το περιβόητο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι, το οποίο είναι ουσιαστικά μια επίθεση στη βασιλική (δική του) οικογένεια, και ένα best seller με τίτλο «Πώς να σκοτώσετε την οικογένειά σας».

Το tweet που έκανε ο βιβλιοπώλης ανεβάζοντας μαζί την φωτογραφία που τράβηξε από τη βιτρίνα του, έγινε αμέσως viral και συγκέντρωσε χιλιάδες αντικρουόμενα σχόλια.

Η αντίδραση του βιβλιοπώλη ήταν επίσης φλεγματική: «Έχει ενδιαφέρον σήμερα, πόσο διαφορετικά εξέλαβαν οι άνθρωποι αυτή την εικόνα. Άλλοι νόμισαν ότι υποστηρίζω τον Χάρι, άλλοι το αντίθετο. Στην πραγματικότητα, δεν μού κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη...»

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb