The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Γουάντα Νάρα πόζαρε φορώντας μονάχα το μικροσκοπικό της στρινγκ

Η πιο αποκαλυπτική της φωτογραφία


Δημοσίευση ΙΑΝ 09, 2023

Η Γουάντα Νάρα πόζαρε φορώντας μονάχα το μικροσκοπικό της στρινγκ

Η Γουάντα Νάρα πέρασε τις γιορτές στην πατρίδα της την Αργεντινή και συνεχίζει στην Ουρουγουάη.

Η 36χρονη επιχειρηματίας, ατζέντης και μητέρα πέντε παιδιών έχει νοικιάσει μια πολυτελή βίλα και περνάει ευχάριστες στιγές με τα τρία αγόρια και τα δύο κορίτσια της.

Η Γουάντα Νάρα που έχει αφήσει τον Μάριο Ικάρντι να παίζει στην Τουρκία και την Γαλατασαράι παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες καλλιστεία και συμμετείχε σε διαφήμιση για καζίνο.

Παράλληλα δεν ξεχνάει να αναστατώνει τους φαν της στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram. H σελίδα της έχει 15,6 εκατ. ακόλουθους και φροντίζει με φωτογραφίες της να κρατά... σε εγρήγορση τους φαν της και να αποκτά και νέους.

Έτσι αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία σε παραλία της Ουρουγουάης, στην οποία είναι τόπλες, και φοράει μονάχα ένα μικροσκοπικό στρινγκ! Η φωτογραφία έριξε... το Instagram της και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Η φωτογραφία έχει υποστεί πολύ photoshop αλλά η Γουάντα έκανε τη δουλειά της!

Στις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει με τα παιδιά της στην Κωνσταντινούπολη όπου ζει ο πρώην σύζυγος της, Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος είναι πατέρας των δύο κοριτσιών της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_nara)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb