The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ταινίες και Μουντιάλ: Ποδόσφαιρο παντού για έναν μήνα News Room

Ταινίες για Μουντιάλ: The Game of Their Lives

Η αληθινή ιστορία μιας από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία των Μουντιάλ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΔΕΚ 06, 2022

Ταινίες για Μουντιάλ: The Game of Their Lives
@fandango.com

Όταν βλέπουμε μια ταινία δεν θέλουμε ποτέ να κερδίσει το φαβορί. Μας αρέσουν οι cinderella stories, με εκείνους που βρίσκουν έμπνευση και δύναμη για να ξεπεράσουν ένα τεράστιο εμπόδιο. Πόσο μάλλον όταν αυτές οι ιστορίες είναι αληθινές.

Το 1950, οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία των Μουντιάλ. Μπορεί να τερμάτισαν τελευταίες στον όμιλο, χάνοντας από Ισπανία και Χιλή, αλλά κατάφεραν να κερδίσουν την Αγγλία με 1-0, καταφέρνοντας ουσιαστικά ένα θαύμα. Έπαιξαν πραγματικά το παιχνίδι της ζωής τους και έκαναν μια έκπληξη που μνημονεύεται ακόμα σε ιστορικές αναδρομές των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Η ταινία μας δείχνει όλα όσα οδήγησαν τους παίκτες εκείνης της ομάδας να φτάσουν στο ακατόρθωτο. Τις οικογενειακές παραδόσεις και το πάθος για το παιχνίδι, που τους έφτιαξαν ως ανθρώπους και ως παίκτες έτσι ώστε να κάνουν την υπέρβαση.

Η παρουσία του λάτρη, όπως φαίνεται, του ποδοσφαίρου Gerard Butler, προσφέρει μια παραπάνω αξιοπιστία στην ταινία, αφού ο γεννημένος στη σκώτια ηθοποιός, ξέρει σίγουρα κάτι περισσότερο για τη σημασία του ποδοσφαίρου και τη δύναμη που έχει πάνω στον φίλαθλο κόσμο.

Μια ταινία ευχάριστη, μια ταινία που δίνει έμπνευση, μια αληθινή ιστορία που θα σε ταξιδέψει πίσω στον χρόνο για να μας υπενθυμίσει ότι μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά στο ποδόσφαιρο, αλλά όσο αυτό παίζεται από ανθρώπους, το πάθος και η θέληση είναι αυτές που σε οδηγούν στη νίκη.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb