The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Οι ταινίες που πρέπει να δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Από 21/11 έως 27/11

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΝΟE 21, 2022

Οι ταινίες που πρέπει να δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση
@ft.com

Κάθε εβδομάδα σας προτείνουμε μια ταινία την ημέρα που παίζεται στα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης και σας εξηγούμε τον λόγο που πρέπει να τις δείτε για να κάνετε τα βράδια σας πιο ευχάριστα.

Δευτέρα 21/11

The Three Kings (Open Beyond) - 23:30

Μια ταινία που έχουμε δει πολλές φορές αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου να την ξαναδούμε, αφού συνδυάζει δράση, χιούμορ και ένα κυνήγι θησαυρού αλλιώτικο από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Αν η ταινία έχει Clooney άλλωστε όλα τα παραπάνω είναι εγγύηση.

Τρίτη 22/11

Eye in the Sky (Alpha) - 00:00

Μια ταινία που μας εξηγεί με απόλυτη λεπτομέρεια τις τακτικές του σύγχρονου πολέμου και την χρήση της τεχνολογίας σε αυτόν. Επίσης μας δείχνει τον ρόλο της ηθικής που υπάρχει ακόμα στην ανθρωπότητα, ακόμα κι αν τα συμφέροντα θέλουν να την παραβλέψουν…

Τετάρτη 23/11

12 Strong (Star) - 23:15

Λίγες ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, 12 άνδρες θα πάνε στην πρώτη μυστική αποστολή των ΗΠΑ. Σε αυτή, θα πρέπει να πάνε στο Αφγανιστάν και να συνεργαστούν με έναν ντόπιο πολέμαρχο για να ανατρέψουν το καθεστώς των Ταλιμπάν.

Πέμπτη 24/11

Nights in Rodanthe (Open Beyond) - 21:00

Στο ταξίδι του για να βρει τον αποξενωμένο γιο του, ένας γιατρός βρίσκει τον έρωτα σε μια παντρεμένη γυναίκα που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από τον γάμο της. Μια ταινία όπου ο Richard Gere μας θυμίζει ότι κάτι ξέρει από ηθοποιία, ενώ η Viola Davis κλέβει την παράσταση, όπως πάντα.

Παρασκευή 25/11

How to Train Your Dragon (Alpha) - 21:00

Ένα πολύ όμορφο animation για όλες τις ηλικίες σε μια μυθική εποχή των Βίκινγκ, ένας νεαρός θα πρέπει να σκοτώσει έναν δράκο για να συνεχίσει την παράδοση της φυλής του. Αλλά όταν βρίσκει τον δράκο δεν θέλει καθόλου να τον σκοτώσει και αντ’ αυτού γίνονται αχώριστοι.

Σάββατο 26/11

12 Years a Slave (ΣΚΑΪ) - 01:45

Μια έξοχη ταινία για μια αληθινή ιστορία ενός ανθρώπου που τον απήγαγαν ελεύθερο από την Νέα Υόρκη και τον έκαναν σκλάβο στον αμερικανικό νότο. Η Οδύσσεια του περνάει ολόκληρη μπροστά από τα μάτια μας, με τα δώδεκα χρόνια να είναι πολλά και να χρειαστεί ένας από μηχανής θεός για να τον γλιτώσει.

Κυριακή 27/11

Home Alone 2: Lost in New York (Star) - 20:50

Η δεύτερη ταινία του μπόμπιρα που καταφέρνει συνεχώς να βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του, αλλά παρόλα αυτά να καταφέρνει να επιβιώσει, αν και βρίσκεται πάντα σε μπελάδες. Εντάξει, είναι λίγο νωρίς, αφού πρόκειται για χριστουγεννιάτική ταινία, αλλά θα μας βάλει στο mood από τώρα οπότε πρόκειται για μια όμορφη επιλογή.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb