The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ένα ζεστό πουλόβερ ‑ κουβέρτα σε ένα για τις κρύες μέρες του χειμώνα

Η λύση για τον κρύο χειμώνα κοστίζει μόλις 29,90€!


Δημοσίευση ΝΟE 17, 2022

Ένα ζεστό πουλόβερ ‑ κουβέρτα σε ένα για τις κρύες μέρες του χειμώνα

Προσπαθείτε να αισθανθείτε ζεστασιά και θαλπωρή στο σπίτι σας, χωρίς να καταναλώσετε υπερβολική ποσότητα πετρελαίου, αερίου ή ρεύματος? Κι όμως, υπάρχει το προϊόν που θα καλύψει την ανάγκη σας!

Το Comfort Blanket είναι ο συνδυασμός μιας βολικής φαρδιάς μπλούζας φούτερ με μία ζεστή κουβέρτα. Θα είναι σαν να φοράτε μόνιμα την κουβέρτα σας χωρίς να υστερείτε σε άνεση. Χουχουλιάστε ελεύθερα, τυλίγεται σαν μια ζεστή αγκαλιά γύρω σας!

Εργαστείτε στο χώρο σας, δείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα, σερφάρετε στο διαδίκτυο χωρίς το φόβο μήπως κρυώσετε. Μπορείτε άνετα να το χρησιμοποιήσετε και ως πυτζάμα για τον ύπνο σας.

Είναι διαθέσιμη σε ένα μέγεθος για τους ενήλικες που είναι ιδανικό για κάθε σωματότυπο ανεξαρτήτως ηλικίας.Αφήνει ελεύθερα να χέρια σας, και μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας,να κάνετε δουλειές στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα παραμένετε ζεστοί καθ’ όλη τη διάρκεια.

Αφεθείτε στο βελούδινο άγγιγμά της και αποχαιρετήστε το κρύο μια και καλή!

Βρείτε την εδώ με έκπτωση -25%

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb