The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

5 σειρές που έχουν τελειώσει αλλά πρέπει να δεις οπωσδήποτε

Εγγυημένα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΝΟE 08, 2022

5 σειρές που έχουν τελειώσει αλλά πρέπει να δεις οπωσδήποτε
@rollingstone.com

Αν ψάχνει ποιοτικές σειρές για να κάνεις binge watching ξέροντας ότι έχει όλα τα επεισόδια ήδη γιατί η σειρά έχει τελειώσει προ πολλού, τότε σίγουρα θα πρέπει να δεις τις 5 παρακάτω σειρές.

Και αν δεν σε «ψήσει» η περιγραφή τους, σίγουρα θα σε «ψήσει» ο πιλότους τους. Εγγυημένα…

Sons of Anarchy

Μια από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει ποτέ, με ίσως το καλύτερο τέλος που έχουμε δει σε σειρά. Μια σειρά με πολλή βία, μεγάλες ανατροπές, πάθος και πολλούς θρησκευτικούς συμβολισμούς που δεν μπορείς με τίποτα να σταματήσεις.

The Wire

Κι αυτή επίσης, είναι μια από τις καλύτερες όλων των εποχών, για να μην μπούμε η καλύτερη. Το format της ήταν και είναι πρωτοποριακό, δείχνοντας μας και τις δυο πλευρές ενός αλληλοεξαρτώμενου κόσμου: των γκάνγκστερ και των αστυνομικών. Πραγματικά σχεδόν αψεγάδιαστο.

House MD

Εδώ θα πούμε σίγουρα ότι πρόκειται για την καλύτερη ιατρική σειρά που έχουμε δει και έναν από τους πιο σταθερά κατασκευασμένους χαρακτήρες που έχουν υπάρξει σε σειρά. Σκοτεινό αλλά και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο, είναι μια σειρά που δεν χάνεται. Και εδώ το τέλος είναι εξαιρετικό.

That 70’s Show

Η σειρά που έκανε γνωστό τον Ashton Kutcher και την Mila Kunis, οι οποίοι παντρευτήκαν πολλά χρόνια μετά το τέλος της. Κωμωδία με τη νεολαία της δεκαετίας του ’70 να ανακαλύπτει τον κόσμο, που αλλάζει συνεχώς, και να συγκρούεται με τους γονείς του παλιού κατεστημένου. Και αστείο και διδακτικό…

Boardwalk Empire

Μαφία και πολιτική στα χρόνια της ποτοαπαγόρευσης. Νομίζω αυτή η πρόταση φτάνει να σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αρκετά υποτιμημένη σειρά, που είναι απλά εξαιρετική και κυρίως μοναδική. 57 επεισόδια θα φύγουν νερό.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb