ENTERTAINMENT

Οι καλύτερες ταινίες των 00s για να δεις απόψε με τις φίλες σου

Για να θυμηθείτε τα παλιά και να διασκεδάσετε με τις rom com που λατρέψατε!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Οι καλύτερες ταινίες των 00s για να δεις απόψε με τις φίλες σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ταινίες που βλέπαμε στην εφηβεία μας, πάντα μας προκαλούν συγκίνηση και μπορούμε να τις βλέπουμε ακόμα ευχάριστα ξανά και ξανά!

Εμείς θυμηθήκαμε μερικές από τις πιο διάσημες girlie coming-of-age ταινίες της δεκαετίας των 00s, τις οποίες σίγουρα θυμάσαι και είναι ιδανικές επιλογές για ταινίες με φίλες ένα φθινοπωρινό βράδυ Τρίτης που έχετε συγκέντρωση σε σπίτι!

Mean Girls

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δε γίνεται να μη ξεκινήσουμε τη λίστα με την ταινία-σταθμό της δεκαετίας: Μean Girls! Η Lindsay Lohan στα καλύτερα της χρόνια και οι Rachel McAdams και Amanda Seyfried στα πρώτα τους βήματα, πριν την μεγάλη καριέρα. Εντελώς αμερικανιά, εντελώς κοριτσίστικη, εντελώς 00s, εντελώς αγαπημένη!

Coyote Ugly

Με πρωταγωνίστρια την πάντα γλυκιά και χαμηλών τόνων Piper Perabo και ξεχωριστό πέρασμα στην οθόνη της Tyra Banks, πρόκειται για την ιστορία μιας επαρχιωτοπούλας που πηγαίνει στη NYC να κυνηγήσει το όνειρό της, αλλά καταλήγει να δουλεύει σε ένα μπαρ ...αμφιβόλου ποιότητας!

Raise your Voice

Η "αντίπαλος" της Lohan εκείνη την εποχή, η Hilary Duff, πρωταγωνιστεί σε μια δραμεντί με φόντο τη μουσική. Μετά το θάνατο του αδερφού της, κυνηγάει το όνειρό της στο τραγούδι σε μια μεγάλη σχολή μουσικής, κρυφά από τον πατέρα της. Συγκινητική και αγαπημένη εφηβική ταινία!

Freaky Friday

Ξανά πρωταγωνίστρια η Lohan, έχοντας στο πλευρό της τη θεά Jamie Lee Curtis, σε ρόλο μητέρας-κόρης που αλλάζουν σώμα μέσω ενός κινέζικου μπισκότου τύχης. Πρόκειται για remake, πολύ καλά φτιαγμένο και με τέλειες μουσικές.

What a girl wants

Με πρωταγωνίστρια την Amanda Bynes, το What a girl wants, εξιστορεί την αμερικανίδα έφηβη Daphne, η οποία στα 17 της πηγαίνει στην Αγγλία να γνωρίσει τον πατέρα της, μέλλοντα πρωθυπουργό, ο οποίος αγνοεί την ύπαρξή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 134 / position2: 553
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb