The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ο τραγουδιστής που έδωσε 636 sold‑out συνεχόμενες παραστάσεις

Δεν μας κάνει εντύπωση

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 16, 2022

Ο τραγουδιστής που έδωσε 636 sold‑out συνεχόμενες παραστάσεις
Φωτογραφία από Antonio Janeski

Οι παραστάσεις του κράτησαν για σχεδόν επτά χρόνια. Από το 1969 εμφανιζόταν στο Las Vegas δίνοντας παραστάσεις κάθε βράδυ. Και για 636 συνεχόμενες φορές, οι παραστάσεις του ήταν sold-out.

Μιλάμε φυσικά για τον «βασιλιά», τον έναν και μοναδικό Elvis Presley, ο οποίος έφερε το rock n roll στο Las Vegas και μύησε το κοινό του, από όλα τα μήκη και ατ πλάτη των ΗΠΑ, σε αυτό.

Τα show στο International Hotel (σήμερα Westgate) έχουν μείνει στην ιστορία της μουσικής αλλά και της πόλης της Νεβάδα. Κι αυτό όχι μόνο για τα συνεχόμενα sold-out και επειδή ήταν η πρώτη φορά που το rock n roll επισκέφτηκε την πόλη, αλλά και γιατί μετέτρεψε τις παραστάσεις του στην αίθουσα του club, σε εμπειρία συναυλίας. Και έτσι εκείνα τα χρόνια έγινε συνώνυμο της πόλεις για όσους την επισκέπτονταν.

Τα shows αυτά κατάφεραν να γυρίσουν τη γνώμη του κόσμου, ότι είχε μετατραπεί σε μια καρικατούρα και τον ξαναέβαλαν στον θρόνο του. Και άφησε ένα τέτοιο σημάδι στο Las Vegas, που ακόμα και μετά τον θάνατό του, η πόλη παραμένει με αυτόν στο επίκεντρό της. Το άγαλμά του, οι καθημερινές συναυλίες με τα τραγούδια του, ο στρατός των ανθρώπων που είναι ντυμένοι σαν αυτόν, αλλά και οι γάμοι που συχνά τελούνται από έναν σωσία του «βασιλιά».

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb