ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Chicago Fire»: Πυροβολισμοί κοντά στα πλατό σταμάτησαν τα γυρίσματα

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 15, 2022

«Chicago Fire»: Πυροβολισμοί κοντά στα πλατό σταμάτησαν τα γυρίσματα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε κοντά στα πλατό της δημοφιλούς σειράς «Chicago Fire», με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να διακοπούν από την περασμένη εβδομάδα. Ένας άνδρας άνοιξε πυρ απέναντι ακριβώς από την τοποθεσία των γυρισμάτων στο δυτικό Σικάγο, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων CWB Chicago.

Η τοποθεσία των γυρισμάτων ήταν στην οδό Μάντισον και ο ένοπλος άρχισε να πυροβολεί από τη γωνία που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Ο δράστης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τράπηκε σε φυγή, ενώ ευτυχώς κανένας ηθοποιός ή μέλος της παραγωγής δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με το THR, τα γυρίσματα σταμάτησαν για μία ημέρα και τα πρωτόκολλα ασφαλείας της σειράς τέθηκαν σε ισχύ αμέσως. Οι αναφορές ότι μια σφαίρα κατέληξε σε εξοπλισμό που ανήκει στην παραγωγή δεν είναι ακριβείς, δήλωσαν πηγές στο THR.

Το περιστατικό που συνέβη την περασμένη Τετάρτη είναι, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένα από τα αρκετά που έχουν καταγραφεί κοντά σε τοποθεσίες γυρισμάτων στο Σικάγο τους τελευταίους δύο μήνες.

Τον Ιούλιο σταμάτησαν τα γυρίσματα της δραματικής σειράς «FX’s Justified: City Primeval» όταν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών από διερχόμενα οχήματα.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, τα γυρίσματα σε διαφορετική τοποθεσία σταμάτησαν, όταν άγνωστος πέταξε, σύμφωνα με την περιγραφή της αστυνομίας «εμπρηστικό μηχανισμό» προς το πλατό. Κανένας ηθοποιός ή μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου δεν τραυματίστηκε στα περιστατικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb