The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το μόνο συγκρότημα που έχει κάνει συναυλίες και στις 7 ηπείρους

Μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 09, 2022

Το μόνο συγκρότημα που έχει κάνει συναυλίες και στις 7 ηπείρους
Φωτογραφία από Pixabay

Το 2013, οι Metallica κατάφεραν να μπουν στο βιβλίο Γκίνες. Γιατί έγιναν το πρώτο συγκρότημα που έχει κάνει συναυλία σε όλες τις 7 ηπείρους.

Αυτό το κατάφεραν όταν έπαιξαν μπροστά σε 120 επιστήμονες στον σταθμό Carlini της Ανταρκτικής. Και μάλιστα εμφανίστηκαν σε όλες τις ηπείρους μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, με στάσεις στο tour τους, σε Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ασία, Αφρική, Αυστραλασία και Ευρώπη.

Το σόου στην Ανταρκτική ονομάστηκε με βάση τις συνθήκες «Freeze ‘Em All» και συμπεριλάμβανε σχεδόν όλες τις επιτυχίες του συγκροτήματος. Σε αντίθεση με τις κανονικές συναυλίες των Metallica, η συναυλία στην Ανταρκτική πραγματοποιήθηκε χωρίς παραδοσιακή ηχητική ενίσχυση λόγω του εύθραυστου περιβάλλοντος της παγωμένης ηπείρου.

Αντίθετα, οι ενισχυτές ήταν κλεισμένοι σε ντουλάπια απομόνωσης, με τον ήχο να μεταδίδεται στο κοινό μέσω ακουστικών. Ακούστε ένα μέρος της και θα καταλάβετε.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb