The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Shows

Ταινίες της εβδομάδας: George Clooney και Julia Roberts επιστρέφουν ξανά μαζί στην οθόνη

Εισιτήριο για τον Παράδεισο - Νεαροί Εραστές - Ο Τυφλός που Δεν Ηθελε να Δει τον Τιτανικό - Εγκλήματα του Μέλλοντος - Χάρηκα που Σας Γνώρισα - H DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 08, 2022

Ταινίες της εβδομάδας: George Clooney και Julia Roberts επιστρέφουν ξανά μαζί στην οθόνη
@radiotimes.com

Εισιτήριο για τον Παράδεισο (Ticket to Paradise)

του Ολ Πάρκερ. Με τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς.

Ρομαντική Κομεντί 2022, ΗΠΑ - Ην. Βασίλειο - Αυστραλία 100’

Ένα πρώην παντρεμένο ζευγάρι, αναλαμβάνει από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

Νεαροί Εραστές (Les Jeunes Amants)

της Καρίν Ταρντιέ. Με τους Φανί Αρντάν, Μελβίλ Πουπό.

Δραματική 2021, Γαλλία - Βέλγιο 113’

Η κομψή, συνταξιούχος αρχιτέκτονας Σόνα, συναντιέται με τον Πιερ, έναν παντρεμένο γιατρό γύρω στα 40, ο οποίος της είχε κάνει αρχικά εντύπωση σε μια σύντομη συνάντησή τους προ 15 ετών. Υπάρχει αμοιβαία έλξη και ξεκινούν έναν παθιασμένο δεσμό. Ενώ η οικογενειακή ζωή του Πιερ σύντομα ανατρέπεται – με τη γυναίκα του να δυσπιστεί για τη διαφορά ηλικίας – η Σόνα παλεύει με αισθήματα που πίστευε ότι ανήκαν οριστικά στο παρελθόν και την υπόσχεση του τι μπορεί να απομείνει...

Ο Τυφλός που Δεν Ηθελε να Δει τον Τιτανικό (The Blind Man who Did not Want to See Titanic)

του Τέμου Νίκι. Με τους Πέτρι Ποϊκολάινεν, Μαριάννα Μαϊγιάλα, Σαμούλι Γιάσκιο, Μάτι Όνισμα.

Δραματική 2021, Φινλανδία 82’

Ο Γιάκο, ένας τυφλός ο οποίος κινείται με αμαξίδιο, αποφασίζει να συναντήσει για πρώτη φορά από κοντά τη Σίρπα, τη γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος αλλά μένει μακριά από εκείνον. Αφορμή αποτελούν κάποια σοκαριστικά νέα που λαμβάνει η Σίρπα, τα οποία κινητοποιούν το Γιάκο να κάνει τα πάντα ώστε να βρεθεί κοντά της. Για να τα καταφέρει, όμως, πρέπει να βασιστεί στη βοήθεια αγνώστων οι οποίοι τον περιμένουν σε συγκεκριμένα σημεία του ταξιδιού του προς εκείνη, με την τύχη του ταξιδιού να κρέμεται από μια κλωστή.

Όλα Πήγαν Καλά (Tout s'est Βien Passé)

του Φρανσουά Οζόν. Με τους Σοφί Μαρσό, Αντρέ Ντισολιέ, Ζεραλντίν Παϊλάς.

Δραματική 2021, Γαλλία 113’

Ένα εγκεφαλικό αφήνει τον Αντρέ σχεδόν παράλυτο, και εκείνος θα ζητήσει τη βοήθεια της Εμμανουέλ για να τον απαλλάξει από τον πόνο. Μα πώς μπορεί εκείνη να πάρει μια τέτοια απόφαση, όταν πρόκειται για τον ίδιο της τον πατέρα;

Εγκλήματα του Μέλλοντος (Crimes of the Future)

του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ. Με τους Βίγκο Μόρτενσεν, Λέα Σεντού, Κρίστεν Στιούαρτ, Γιώργο Πυρπασόπουλο.

Τρόμου 2022, Καναδάς - Γαλλία - Ην. Βασίλειο - Ελλάδα 107’

Καθώς τα ανθρώπινα είδη προσαρμόζονται σε ένα συνθετικό περιβάλλον, το σώμα υποβάλλεται σε νέες μεταμορφώσεις και μεταλλάξεις. Ο Saul ένας διάσημος performer, μαζί με την παρτενέρ του Caprice, προβάλλει δημόσια την μεταμόρφωση των οργάνων του σε avant garde παραστάσεις. Η Timlin μια αστυνομική ερευνήτρια, παρακολουθεί εμμονικά τις κινήσεις τους όταν μια μυστηριώδης ομάδα αποκαλύπτεται. Η αποστολή τους, να χρησιμοποιήσουν την φήμη του Saul προς την επόμενη φάση την ανθρώπινης εξέλιξης.

Χάρηκα που Σας Γνώρισα (La Pièce Rapportée)

του Αντονίν Περετζάτκο. Με τους Ζοσιάν Μπαλασκό, Αναΐς Ντεμουστιέ, Φιλίπ Κατρίν.

Κωμωδία 2020, Γαλλία 86’

Ο Πολ, ένας 45χρονος εισοδηματίας, ερωτεύεται την Άβα, μια νεαρή υπάλληλο του μετρό. Αποφασίζει να την παντρευτεί, αλλά η μητέρα του έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος και προσλαμβάνει έναν ντετέκτιβ για να αποδείξει ότι η Άβα απατά τον γιο της.

H DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια (DC League of Super-Pets)

του Τζάρεντ Στερν. Με τις φωνές των Γιάννη Στεφόπουλου, Αννας Κουτσαφτίκη, Αποστόλη Ψυχράμη, Χρήστου Πλαΐνη, Πηνελόπης Σκαλκώτου, Αντριας Ράπτη, Φώτη Πετρίδη, Θανάση Κουρλαμπά, Λουκά Φραγκούλη, Ελενας Δελακούρα, Τζίνης Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνου Λάγκου, Νίκου Αξιώτη, Δανάης Νικολάτου.

Animation 2022, ΗΠΑ 105’

Ο Κρύπτο, ο Σούπερ-Σκύλος, είναι αχώριστος φίλος με τον Σούπερμαν. Μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και μάχονται πλάι-πλάι ενάντια στο έγκλημα στην πολύπαθη Μητρόπολη. Όταν ο Σούπερμαν και η Τζάστις Λιγκ πέφτουν θύματα απαγωγής, ο Κρύπτο πρέπει να πείσει μία αγέλη αδέσποτων – το κυνηγόσκυλο Έις, την τροφαντή γουρουνίτσα Πί-Μπι, τη χελώνα Μέρτον και τον σκίουρο Τσιπ- να επιστρατεύσουν τις νεοαποκτηθείσες υπερδυνάμεις τους για να τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή διάσωσης των σούπερ ηρώων.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb