The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τι σχέση έχει η Britney Spears με τους Σομαλούς πειρατές

Οι Βρετανοί ναυτικοί έχουν την απάντηση

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 10, 2022

Τι σχέση έχει η Britney Spears με τους Σομαλούς πειρατές
@usatoday.com

H Britney Spears έχει απασχολήσει τον κόσμο με τα τραγούδια της και την προσωπική της ζωής. Δεν ξέραμε όμως ότι τα πρώτα θα είχαν κάποια σχέση με τους Σομαλούς πειρατές.

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, όπως δήλωσε η αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού της Βρετανίας, Rachel Owens, τα τραγούδια της επιστρατεύονται για να αποτρέψουν επιθέσεις και απαγωγές από τους Σομαλούς πειρατές.

Τα «Oops! I Did It Again» και «Baby One More Time» αποδείχθηκαν τα πιο αποτελεσματικά ώστε να τους κρατούν μακριά. Η αξιωματικός που εργάζεται σε σούπερ τάνκερ στην ανατολική Αφρική είχε δηλώσει το 2013 ότι τα τραγούδια της επιλέχθηκαν από μια ομάδα ασφαλείας, επειδή υπέθεσαν πως θα ήταν αυτά που οι πειρατές θα μισούσαν περισσότερο.

«Δεν αντέχουν τη δυτική κουλτούρα και μουσική, οπότε τα τραγούδια της Britney Spears είναι τέλεια» συμπλήρωσε. Η περιοχή είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, όποτε οι ναυτικοί επιστρατεύουν ότι μπορούν για να αποφύγουν πιθανές επιθέσεις. Τα μεγάφωνα στρέφονται απευθείας στα πλοία παίζοντας τη μουσική, και όπως ανέφερε η Owens, είναι τόσο αποτελεσματικά, που οι άνθρωποι της ασφαλείας σπάνια χρησιμοποιούν όπλα.

Και κατέληξε αστειευόμενη: «Μόλις οι πειρατές πάρουν μια δόση από Britney, φεύγουν όσο πιο γρήγορα μπορούν»...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb