The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μια αεροσυνοδός αποκάλυψε τα πιο βρώμικα μέρη στα αεροπλάνα

Και δεν φαντάζεστε ποιο είναι το πιο βρώμικο

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΑΥΓ 26, 2022

Μια αεροσυνοδός αποκάλυψε τα πιο βρώμικα μέρη στα αεροπλάνα

Μια αεροσυνοδός με έδρα το Μαϊάμι αποκάλυψε τα πιο βρώμικα μέρη στα αεροπλάνα και αποδεικνύεται ότι το πιο βρώμικο μέρος σε ένα αεροσκάφος δεν είναι το τραπέζι ή οι τουαλέτες - είναι στην πραγματικότητα οι τσέπες στο πίσω μέρος των καθισμάτων.

Η Brenda Orelus, που ακούει στο όνομα Flight Bae B στο TikTok, αποκάλυψε στους 98.000 ακολούθους της ότι οι τσέπες είναι γεμάτες μικρόβια αφού σπάνια καθαρίζονται.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι έχει δει επιβάτες να βάζουν μέσα τρόφιμα μέχρι χρησιμοποιημένες πάνες.

«Γνωρίζατε ότι οι τσέπες στο πίσω μέρος των καθισμάτων είναι η πιο βρώμικη επιφάνεια στο αεροσκάφος;» είπε η αεροσυνοδός στο βίντεό της που δημοσιεύτηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. «Είναι πιο βρώμικα από τις τουαλέτες, είναι πιο βρώμικα από τα μαξιλάρια των καθισμάτων και είναι πιο βρώμικα από τα τραπέζια του δίσκου».

«Είναι επειδή δεν καθαρίζονται ποτέ. Εκτός κι αν κάποιος κάνει εμετό, το σημείο αυτό, δεν καθαρίζεται».

Εξήγησε ότι συνήθως οι καθαριστές θα κάνουν έναν επιφανειακό έλεγχο και θα αφαιρέσουν τα τρόφιμα και τυχόν σκουπίδια, αλλά δεν θα σκουπίσουν την τσέπη κάτω.

«Όλα αυτά τα μικρόβια έχουν συσσωρευτεί και δεν υπάρχει πραγματική τακτική συντήρηση ή καθαρισμός αυτών των επιφανειών, ενώ οι τουαλέτες σκουπίζονται και απολυμαίνονται τακτικά», είπε. 

Από την Πέμπτη, το βίντεο έχει προβληθεί σχεδόν 30.000 φορές.

@flightbae.b Want to know the dirtiest surface on aircrafts? 🦠 #dailytraveltips #airporttiktok #travelhacks #traveltiktok #flightbae #traveltok #flightattendant #flightattendantstories #cabincrewstories ♬ original sound - Flight Bae B!
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb