The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το Google Street View «έπιασε» ημίγυμνη γυναίκα να ισορροπεί με το κεφάλι σε paddleboard

Εικόνες που τραβήχτηκαν στην παραλία Cala Na Clara, κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Μαγιόρκα

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΥΓ 04, 2022

Το Google Street View «έπιασε» ημίγυμνη γυναίκα να ισορροπεί με το κεφάλι σε paddleboard

Χρήστες του διαδικτύου που εξερευνούσαν εικονικά τη Μαγιόρκα στο Google Street View παρατήρησαν όχι μία αλλά δύο παράξενες εικόνες σε μια κατά τα άλλα ειδυλλιακή παραθαλάσσια σκηνή στο ισπανικό νησί.

Εικόνες που τραβήχτηκαν στην παραλία Cala Na Clara, κατά μήκος της ανατολικής ακτής του νησιού, και δημοσιεύτηκαν στο Reddit δείχνουν έναν κωπηλάτη σε μια… αποκαλυπτική και περίεργη στάση, ανέφερε η Sun. Αντί να χρησιμοποιεί το paddleboard για τον σκοπό που προορίζεται, η γυναίκα φαίνεται να κάνει γιόγκα, κάνοντας κατακόρυφο με το κεφάλι της στη σανίδα.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό που τράβηξε την προσοχή των χρηστών καθώς κάποιοι παρατήρησαν και έναν σκύλο πάνω σε μια σανίδα. «Περιμένετε ένα λεπτό είναι αυτός σκύλος σε μια σανίδα του σερφ στο βάθος;» ένας χρήστης φέρεται να απάντησε.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb