The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γύρισε από διακοπές και ένιωσε τρόμο με αυτό που βρήκε στη βαλίτσα της

Και με το δίκιο της...

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΑΥΓ 03, 2022

Γύρισε από διακοπές και ένιωσε τρόμο με αυτό που βρήκε στη βαλίτσα της
Photo by Serhii Volyk

Γυρνάς από τις διακοπές σου και το μόνο που δεν θες να κάνεις είναι να αδειάσεις τις βαλίτσες σου. Γιατί τότε είναι που οι διακοπές έχουν τελειώσει οριστικά και θα αισθανθείς ότι γύρισες πάλι στην καθημερινότητα. Αλλά αυτό είναι κάτι αναμενόμενο. Το ότι θα ανοίξεις τη βαλίτσα σου και θα αισθανθείς τρόμο, ούτε το περιμένεις, ούτε το θέλεις.

Μια γυναίκα από την Αυστρία όμως αυτό αισθάνθηκε όταν άνοιξε τη βαλίτσα της μετά της διακοπές της στην Κροατία και μέσα στη βαλίτσα είδε να κάνουν βόλτες, όχι ένας, ούτε δυο, αλλά 18 σκορπιοί.

Η γυναίκα φυσικά τα χρειάστηκε. Αλλά κατάφερε να ειδοποιήσει την υπηρεσία ελέγχου ζώων, η οποία συνέλεξε όλους τους σκορπιούς και ετοιμάζεται να τους στείλει πίσω στη χώρα όπου ζούσαν μέχρι τώρα.

Ένας υπάλληλος της υπηρεσίας είπε πως “θα μπορούσαν να αναπαραχθούν καλά στην Αυστρία, αλλά δεν ανήκουν εδώ”. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που σκορπιοί από την Κροατία φτάνουν στην βόρεια Αυστρία. Πριν από έναν μήνα, υπήρξε ακόμα ένα περιστατικό, με μια γυναίκα που μόλις είχε γυρίσει από την χώρα της Αδριατικής, βρήκε έναν σκορπιό μέσα στο σπίτι της. Μάλλον δεν θα τον είχε δει όταν άνοιξε τη βαλίτσα...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb