The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μοιάζει με 10 χρονών ενώ είναι 27 και δεν βρίσκει δουλειά

Το να πει κανείς ότι ο Μάο Σενγκ φαίνεται λίγο νέος για τα χρόνια του θα ήταν σοβαρή υποτίμηση - εδώ μιλάμε για μεγάλη διαφορά

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΥΓ 04, 2022

Μοιάζει με 10 χρονών ενώ είναι 27 και δεν βρίσκει δουλειά

Ένας 27χρονος άνδρας από το Dongguan της Κίνας δυσκολευόταν να βρει δουλειά επειδή μοιάζει περισσότερο με παιδί παρά με άντρα στα 20 του.

Το να πει κανείς ότι ο Μάο Σενγκ φαίνεται λίγο νέος για τα χρόνια του θα ήταν σοβαρή υποτίμηση - εδώ μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Ισχυρίζεται ότι είναι 27, αλλά όλοι συμφωνούν ότι δεν φαίνεται ούτε μια μέρα πάνω από 10. Και ενώ κάποιοι θα το θεωρούσαν ευλογία, ο νεαρός άνδρας από το Dongguan ισχυρίζεται ότι είναι κατάρα, επειδή τον εμποδίζει να βρει δουλειά.

Οι περισσότεροι εργοδότες δεν πιστεύουν ότι είναι τόσο μεγάλος όσο ισχυρίζεται ότι είναι, και εκείνοι που το πιστεύουν λένε ότι δεν θέλουν οι αρχές να κατασκοπεύουν και να τους κατηγορούν για παιδική εργασία λόγω της νεανικής του εμφάνισης.

Ο Μάο Σενγκ έγινε αίσθηση εν μία νυκτί στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα, αφού ένα βίντεο που γυρίστηκε στους δρόμους του Ντονγκουάν έγινε viral στο Douyin (TikTok). Σε αυτό, ο νεαρός άνδρας αποκάλυψε την ηλικία του και παραπονέθηκε ότι δεν μπορούσε να βρει δουλειά για να στηρίξει τον πατέρα του, ο οποίος ανάρρωνε από εγκεφαλικό. Ζητούσε δουλειά σε τοπικά εργοστάσια με έναν φίλο του, αλλά ενώ βρήκαν γρήγορα δουλειά, δεν ήταν τόσο τυχερός.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb