The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η άβολη στιγμή του Μασίν Γκαν Κέλι με θαυμαστή του σε συναυλία

Ο αμήχανος τραγουδιστής προσπάθησε να ξεφύγει και χρειάστηκε να επέμβει η ασφάλεια


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 25, 2022

Η άβολη στιγμή του Μασίν Γκαν Κέλι με θαυμαστή του σε συναυλία

Ο Μασίν Γκαν Κέλι κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του, είχε μία εξαιρετικά άβολη στιγμή, όταν ένας θαυμαστής έπιασε τα γεννητικά όργανα του τραγουδιστή, σε μία προσπάθειά του να τον αγκαλιάσει.

Ο 32χρονος καλλιτέχνης έδινε συναυλία στο Moda Center του Πόρτλαντ και όταν αποφάσισε να ανέβει στις θέσεις του κοινού, έτσι ώστε να βρεθεί κοντά με τους θαυμαστές του, ένας άντρας φάνηκε να τυλίγει τα χέρια γύρω από τα πόδια του.

Με ένα βίντεο που εξασφάλισε το TMZ, καταγράφηκε η άτυχη στιγμή στην προσπάθεια του φαν να τραβήξει μία selfie με τον αγαπημένο του τραγουδιστή. Ο θαυμαστής συνέχισε να τυλίγει επίμονα το χέρι του γύρω από τα γεννητικά όργανα του Μασίν Γκαν Κέλι με τον τραγουδιστή να κάνει προσπάθειες να τον απωθήσει.

Λίγο αργότερα κάποιος άλλος από τους θαυμαστές, προσπάθησε να απομακρύνει το αγόρι, ενώ χρειάστηκε να εμπλακεί και η ασφάλεια.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb