The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Shows

Ταινίες της εβδομάδας: Ένα Σαββατοκύριακο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Spencer - Ο Αήττητος - Το κόλπο της Νυφίτσας - Υγρή Γη - Ο Τενόρος - Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Θαμμένου Θησαυρού - Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 21, 2022

Ταινίες της εβδομάδας: Ένα Σαββατοκύριακο της πριγκίπισσας Νταϊάνα
@vogue.com

Spencer

του Πάμπλο Λαραΐν. Με τους Κρίστεν Στιούαρτ, Τίμοθι Σπολ, Τζακ Φάρθινγκ, Σον Χάρις.

Δραματική 2021, Ην. Βασίλειο - ΗΠΑ - Γερμανία - Χιλή 117’

Ο γάμος της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και του Πρίγκιπα Καρόλου είναι καιρός που έχει «κρυώσει». Μέσα από πολλαπλές φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και διαζύγιο, όλα καταλαγιάζουν αναγκαστικά προκειμένου να εορταστούν τα χριστούγεννα στη εξοχική Οικία της Βασίλισσας στο Σάντρινγκχαμ. Εκεί υπάρχει φαγητό, ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Νταϊάνα ξέρει καλά το παιχνίδι. Αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Ο Αήττητος (Prizefighter: The Life of Jem Belcher)

του Ντάνιελ Γκρέιαμ. Με τους Ράσελ Κρόου, Ματ Χούκινγκς, Ρέι Γουίνστον, Μάρτον Τσόκας, Τζόντι Μέι.

Δραματική 2022, ΗΠΑ - Ην. Βασίλειο - Λιθουανία - Μάλτα 120’

Μπρίστολ, Αγγλία, 1800: Ο Τζεμ Μπέλτσερ μεταμορφώνει τη μέχρι τότε πρωτόγονη πυγμαχία σε άθλημα των βασιλιάδων, σε μία ασύλληπτη πορεία που ξετυλίγει την άνοδο και την πτώση ενός καθαρόαιμου ταλέντου και ενός γεννημένου πρωταθλητή.

Το κόλπο της Νυφίτσας (The Weasel's Tale)

του Χουάν Χοσέ Καμπανέλα. Με τους Γκρατσιέλα Μπόρχες, Οσκαρ Μαρτίνεζ, Λούις Μπραντόνι.

Μυστηρίου 2019, Αργεντινή - Ισπανία 129’

Τέσσερις ηλικιωμένοι φίλοι μοιράζονται ένα μεγάλο κι αριστοκρατικό σπίτι στην εξοχή. Η ήσυχη συμβίωσή τους απειλείται όταν ένα νεαρό ζευγάρι προσπαθεί να τους εξαπατήσει κάνοντάς τους να πουλήσουν το σπίτι.

Υγρή Γη (El Lodo)

του Ινιάκι Σάντσεθ Αριέτα. Με τους Ραούλ Αρεβάλο, Παθ Βέγκα.

Θρίλερ 2022, Ισπανία 111’

Ένας διακεκριμένος ισπανός βιολόγος επιστρέφει στην πατρίδα των παιδικών του χρόνων για να προστατεύσει την Λίμνη (Laguna Blanca) της περιοχής, την οποία εκμεταλλεύονται ποικιλοτρόπως με παράνομους τρόπους οι ντόπιοι. Τοποθετημένο σε ένα τοπίο άγριας ομορφιάς που απειλείται με ερημοποίηση, με τον ήρωα του αντιμέτωπο με μια εχθρική τοπική κοινότητα, το περιβαλλοντικό αυτό θρίλερ αναδεικνύει την σύγκρουση μεταξύ απαρχαιωμένων παραδόσεων και μοντέρνων ευαισθησιών.

Ο Τενόρος (Ténor)

του Κλοντ Ζιντί Τζούνιορ. Με τους Μοχάμεντ Μπελκίρ, Γκιγιόμ Ντουέσμ, Μισέλ Λαρόκ.

Δραματική 2022, Γαλλία 100’

Ενώ εργάζεται ως διανομέας, ο Αντουάν, ένας φιλόδοξος νεαρός ράπερ από τα προάστια του Παρισιού, συναντά την κυρία Λουαζό, μία επιφανή δασκάλα φωνητικής στην Όπερα του Παρισιού. Άναυδη από το καθαρόαιμο ταλέντο του, τον συστήνει στον κόσμο της όπερας. Ο Αντουάν γίνεται μαθητής της, αλλά κρύβει το όνειρό του από την οικογένεια και τους φίλους του από φόβο ότι δεν θα τον καταλάβουν. Νιώθει διχασμένος ανάμεσα στην ανώτερη αστική τάξη και τα προάστια στα οποία μεγάλωσε. Σύντομα, όμως, πρέπει να βρει τη δική του φωνή και θέση.

Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Θαμμένου Θησαυρού (Le Trésor du Petit Nicolas)

του Ζουλιέν Ραπενό. Με τους Ιλάν Ντεμπραμπάν, Ζαν Πολ Ρουβ, Οντρέ Λαμί, Γκρεγκορί Γκαντεμπουά.

Κωμωδία 2022, Γαλλία 100’

Πάνω από οτιδήποτε άλλο, ο 9χρονος Νικόλας λατρεύει να παίζει και να εξερευνά τον κόσμο με τα φιλαράκια του από το σχολείο, μια τρελο-συμμορία με το όνομα Οι Ανίκητοι. Αξιαγάπητοι, αν και διαβόητοι σκανταλιάρηδες, μπλέκουν σε κάθε είδους περιπέτεια, αφήνοντας τους γονείς και τους δασκάλους να… μαζεύουν τα σπασμένα.Όμως, όταν ο πατέρας του Νικόλα παίρνει ξαφνικά προαγωγή, η οποία απαιτεί τη μετακόμισή τους στον νότο της Γαλλίας, ολόκληρος ο κόσμος του Νικόλα έρχεται τούμπα. Πώς μπορεί να ζήσει χωρίς τους φίλους του; Η συμμορία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη - καταστρώνουν το απόλυτο σχέδιο για να εμποδίσουν την απαίσια μετακόμιση: ένα κυνήγι θησαυρού!

Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα (Bigfoot Family)

των Τζέρεμι Ντέγκρουσον και Μπεν Στάσεν. Με τις φωνές των (ελληνικά) Θανάση Δρακόπουλου, Μαρίας Κάνθερ, Μάρκου Δρουσιώτη, Ζωής Κυπριανού, Άρη Κυπριανού, Έφης Χαραλάμπους, Χρήστου Γρηγοριάδη.

Animation 2020, Βέλγιο - Γαλλία 90’

Ο αγαπημένος Μεγαλοπατούσας και η οικογένειά του επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για μια αξέχαστη περιπέτεια! Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb