The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το θρίλερ που θα βρεις στο Ertflix και θα παίξει με τα νεύρα σου

Μια ταινία που μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο σε κρατάει σε εγρήγορση

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 16, 2022

Το θρίλερ που θα βρεις στο Ertflix και θα παίξει με τα νεύρα σου

Ένα ραντεβού στα τυφλά που καταλήγει σε βιασμό είναι η αρχή μιας καλογυρισμένης ταινίας με συγκλονιστικές ερμηνείες και ένα τέλος που δημιουργεί συναισθήματα διαφορετικά σε κάθε θεατή, ανάλογα με τα συναισθήματα που έχει αναπτύξει για τους πρωταγωνιστές.

Το Return to Sender  αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που δέχεται να βγει ραντεβού με κάποιον που γνωρίζουν οι συνάδελφοι της. Δεν γνωρίζει πως είναι εμφανισιακά, και αυτό είναι το μοιραίο της λάθος αφού στη πόρτα της εμφανίζεται κάποιος που προσποιείται το ραντεβού της.

Βιάζεται και ο δράστης συλλμβάνεται. Όμως το θύμα αρχίζει και αναπτύσει μια περίεργη συμπεριφορά, που μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της ταινίας, δεν θα μπορέσουμε να την καταλάβουμε.

Η Ρόζαμουντ Πάικ για ακόμη μια φορά δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, ενώ και ο Νικ Νόλτε είναι φανταστικός. Ο σκηνοθέτης ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας αργά, αφήνοντας τους θεατές να μπούνε στη θέση του θύματος. του πατέρα, αλλά και του δράστη.

Εμπιστεύσου τους ρυθμούς της ταινίας και το τέλος θα σε αποζημιώσει.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb