The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

ΑΕΚ: Περισσότερα από 4.000 εισιτήρια διαρκείας πουλήθηκαν την πρώτη μέρα

Ποτέ ξανά δεν υπήρξε τέτοια εκκίνηση στην Ένωση


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 29, 2022

ΑΕΚ: Περισσότερα από 4.000 εισιτήρια διαρκείας πουλήθηκαν την πρώτη μέρα

Μπορεί η ανακοίνωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας να προκάλεσε γκρίνια, αυτή όμως δεν είναι μεγαλύτερη από την επιθυμία των οπαδών της ΑΕΚ να κλείσουν θέση στην ΟΠΑΠ Arena και φάνηκε από την πρώτη κιόλας μέρα πώλησης των διαρκείας, αφού έφυγαν περισσότερα από 4.000, με τους ανθρώπους της Ένωσης να ενθουσιάζονται.

Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων περίμεναν αυτή τη στιγμή 19 ολόκληρα χρόνια. Περίμεναν την ημέρα που θα αγοράζουν εισιτήριο για να δουν την ομάδα τους στη Νέα Φιλαδέλφεια και αυτή η μέρα ήρθε. Η ΑΕΚ ξεκίνησε την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν και η καταμέτρηση έδειξε ότι την πρώτη μέρα διατέθηκαν περισσότερα από 4.000!


Ποτέ ξανά στην ιστορία της η Ένωση δεν είχε πουλήσει τόσα πολλά διαρκείας στην πρώτη μέρα διάθεσής τους και αυτό, αν μη τι άλλο, δείχνει την… τρέλα που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών για το νέο γήπεδο, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να περιμένουν ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τις 19 Ιουλίου δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας στη Γ’ και στη Β’ Εθνική (δηλαδή σεζόν 2013-14 και 2014-15, υποχρεωτικά και τις δύο χρονιές) και οι φίλαθλοι που ήταν κάτοχοι διαρκείας τα τελευταία τρία χρόνια στο ΟΑΚΑ (δηλαδή σεζόν 2018-19, 2019-20 και 2021-22 καθώς τη σεζόν 2020-21 δεν βγήκαν διαρκείας λόγω covid).

Από 22 Ιουλίου ως 1η Αυγούστου θα έχουν δικαίωμα αγοράς οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και από τις 3 μέχρι τις 19 Αυγούστου η διάθση θα είναι ελεύθερη για όλους.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb