SKIN CARE

Αυτό το beauty gadget για την ακμή είναι η νέα αγάπη των celebrities

Θα το βλέπεις παντού από εδώ και πέρα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτό το beauty gadget για την ακμή είναι η νέα αγάπη των celebrities
FOREO

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα συσκευή που θα αρχίσεις να βλέπεις παντού, βοηθά τα δέρματα με ακμή.

Σύμφωνα με έρευνες, η ακμή είναι το 8ο πιο διαδεδομένο δερματικό πρόβλημα. Περίπου 650 εκατομμύρια άνθρωποι ταλαιπωρούνται από αυτήν και αναζητούν λύση στο πρόβλημά τους. Φυσικά, η λύση δίνεται πρώτα απ’ όλα από τους ειδικούς, δηλαδή τους δερματολόγους. Αν έχεις ακμή, πρέπει να εξετάσεις το δέρμα σου και να απευθυνθείς σε έναν γιατρό.

Το beauty gadget για την ακμή

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε ότι ολοένα και περισσότερες γυναίκες, έχουν ενσωματώσει τα beauty gadgets στη ρουτίνα τους. Ειδικότερα οι celebrities, έχουν σύμβουλους ομορφιάς που τις παροτρύνουν να δοκιμάσουν τις νέες συσκευές της αγοράς. 

Υπάρχει μια εταιρεία που έχει γίνει η αγαπημένη τους και δεν είναι άλλη από την σουηδική FOREO. Έχουμε μιλήσει εδώ για τις διάσημες που την έχουν λατρέψει. Η Miley Cyrus και η Meghan Markle  είναι φανατικές. Το νέο gadget της FOREO, ονομάζεται ESPADA.

Σε συνδυασμό και με το BHA + PHA Blemish Solution, βοηθούν στο να καταπολεμήσεις τα σπυράκια. Με το εστιασμένο λέιζερ Blue LED light και των δονήσεων T-Sonic™ καταστρέφει τα βακτήρια που προκαλούν ακμή βαθιά στην επιδερμίδα,  αλλά και  και τα σπυράκια, ενώ παράλληλα μειώνει τις ατέλειες και τη φλεγμονή, ρυθμίζοντας συγχρόνως την παραγωγή σμήγματος.

Δες τα προϊόντα:

FOREO ESPADA ™ Blue Pulsed Light Acne Device

Βρες το εδώ 

ESPADA™ BHA+PHA Blemish Solution

Βρες το εδώ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 91 εβδομάδες
Μήπως η μεριά που κοιμάσαι επηρεάζει αρνητικά την επιδερμίδα σου;
Η στάση που κοιμάσαι μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ρυτίδες
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb