The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πυροσβέστης πηγαίνει 30 φορές την ημέρα τουαλέτα εξαίτιας μια «αόρατης ασθένειας»

Δείτε πως επηρέαζεται η ζωή της

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 22, 2022

Πυροσβέστης πηγαίνει 30 φορές την ημέρα τουαλέτα εξαίτιας μια «αόρατης ασθένειας»
Φωτογραφία από hermaion: https://www.pexels.com/el-gr/photo/191845/

Η Catherine Hopkins από το Μάντσεστερ βιώνει μια καθημερινή δύσκολη πραγματικότητα που της προκαλεί προβλήματα που είναι αναγκασμένη να ξεπερνάει, αφού η ασθένεια της είναι ανίατη.

 Η 33χρονη πυροσβέστης πέρασε για πρώτη φορά τη πόρτα του νοσοκομείου στα 27 της όταν ένας έντονος κοιλιακός πόνος την έστειλε στα επείγοντα.

Τότε διεγνώσθη με ελκώδη κολίτιδα, αλλά σύντομα όλο της το κορμί άρχισε να καταρρέει. Πόνοι στις αρθρώσεις, μόνιμη κούραση, και συχνές και έντονες διάρροιες.

Η καθημερινότητά της έγινε πραγματικά αφόρητη αφού οι επισκέψεις στην τουαλέτα αυξάνονταν συνεχώς.

Η αρχική κούραση και ο φόβος έδωσαν τη θέση τους στην ντροπή αναγκάζοντας την να χάσει την κοινωνική της ζωή.

Το πιο έντονο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να προβλέψει το πότε θα έρθει η ανάγκη για να πάει τουαλέτα, καθώς υπάρχουν μέρες που εμφανίζονται οι ενοχλήσεις μαζεμένες το βράδυ, χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση μέσα στην ημέρα.

«Δεν έχετε κανέναν έλεγχο στον χρόνο που πηγαίνετε στην τουαλέτα – μερικές φορές δεν είναι καν να πάτε και να περάσετε, είναι απλώς να αφήσετε αίμα να βγει. Είναι αγχωτικό. Πρέπει να αναδιοργανώσω τη ζωή μου. Αρχικά με αναστάτωσε πολύ και απογοητευόμουν. Προσπαθώ να κάνω αστεία με αυτό. Έπρεπε να αλλάξω τη διατροφή μου και πολλά πράγματα».

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb