The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αυτή είναι η «πιο σeξι γυναίκα εν ζωή»

Συμφωνείτε με την ψηφοφορία

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 17, 2022

Αυτή είναι η «πιο σeξι γυναίκα εν ζωή»

Η ξανθιά καλλονή Paige Spiranac αναδείχθηκε ως «Η πιο σeξι γυναίκα εν ζωή» στη λίστα του Maxim Hot 100, με την ίδια να παρουσιάζεται σχετικά δύσπιστη ως προς τον τίτλο που της απονεμήθηκε.

«Κάντε μια δημοσκόπηση και οποιοσδήποτε μπορεί να σας πει ότι ο Tiger Woods είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης του γκολφ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά αν κάποιος σας το πει αυτό, κάνει λάθος. Ο Woods δεν είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης του γκολφ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ούτε ο Phil Mickelson ούτε ο Bubba Watson. Όχι, ο πιο δημοφιλής παίκτης του γκολφ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν παίζει επαγγελματικά», αναφέρει το Maxim στο δημοσίευμά του για την «Πιο σέξι γυναίκα εν ζωή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paige Spiranac (@_paige.renee)

Ποια είναι η Paige Spiranac

«Το όνομά της είναι Paige Spiranac, έχει 3,3 εκατομμύρια followers στο Instagram και πάνω από 10 εκατομμύρια σε όλα τα κοινωνικά μέσα, και είναι το πιο καυτό πράγμα που υπάρχει αυτήν τη στιγμή», συνεχίζει το μέσο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paige Spiranac (@_paige.renee)

Μεγαλωμένη στην Αριζόνα και το Κολοράντο, η Paige προέρχεται από αθλητική οικογένεια. Ο πατέρας της έπαιξε κολεγιακό ποδόσφαιρο για τους Pittsburgh Panthers, που κέρδισαν το εθνικό πρωτάθλημα το 1976, την ίδια ομάδα που έπαιζε ο θρυλικός running back Tony Dorsett όταν κέρδισε το Heisman Trophy. Η μητέρα της ήταν επαγγελματίας χορεύτρια μπαλέτου, η θεία της επαγγελματίας τενίστρια και η μεγαλύτερη αδελφή της, Lexie, φοίτησε στο Στάνφορντ με υποτροφία στίβου.

Για την ίδια, όλα ξεκίνησαν το 2015 με τη νίκη της στο 100ο πρωτάθλημα Match Play της Ένωσης Γυναικών Γκολφ του Κολοράντο, όπου τερμάτισε ένατη στη σειρά. Στη συνέχεια, η 22χρονη τότε παίκτρια γιόρταζε με τη μητέρα της όταν συνειδητοποίησε ότι το τηλέφωνό της είχε γεμίσει με φίλους που τη συνεχάρησαν για τη νίκη της. Ήταν περισσότεροι από το συνηθισμένο και δεν μπορούσε να καταλάβει πώς το ήξεραν τόσοι πολλοί από αυτούς. Και κάπως έτσι, σήμερα, κατέληξε να έχει περισσότερα από 3 εκατομμύρια followers στο Instagram.
Η influencer του γκολφ κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Maxim Hot 100 του 2022, το οποίο δείχνει την ίδια στο κρεβάτι, χωρίς εσώρουχο, φορώντας μόνο ένα ανοιχτό λευκό ανδρικό πουκάμισο με κουμπιά.

Η Spiranac πόζαρε χωρίς σουτιέν σε αρκετές φωτογραφίες στο αφιέρωμα του περιοδικού, μεταξύ των οποίων μια ποικιλία από άκρως αποκαλυπτικές και καυτές εμφανίσεις, αναφέρει η New York Post. Μια λήψη, μάλιστα, δείχνει την ξανθιά μόνο με το κάτω μέρος από το αποκαλυπτικό της μπικίνι και ένα ανοιχτό σακάκι που αφήνει λίγα στη φαντασία, να στέκεται σε ένα βάθρο με θέα μια παραλία.

«Έτσι, το @MaximMag με ονόμασε την πιο σeξι γυναίκα εν ζωή φέτος και είμαι λίγο δύσπιστη ως προς αυτό»! έγραψε η Spiranac στο Twitter την Πέμπτη, ευχαριστώντας το περιοδικό «για αυτή την καταπληκτική τιμή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paige Spiranac (@_paige.renee)

Η Spiranac, μάλιστα, παραδέχθηκε δημοσίως τον ενθουσιαμό αλλά και την απορία της για την εν λόγω διάκριση με μια ανάρτηση στο Instagram, παραδεχόμενη ότι ρώτησε: «Είστε σίγουροι;» όταν το περιοδικό επικοινώνησε μαζί της, «επειδή ήμουν πραγματικά δύσπιστη» για την προσφορά.

«Για μένα το να είσαι σeξι σημαίνει αυτοπεποίθηση και να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου. Πάντα προσπαθούσα να μείνω πιστή στον εαυτό μου, παρόλο που ακολουθούσα την αντισυμβατική μου πορεία και τώρα είμαι τόσο περήφανη που ακολουθώ τόσες πολλές καταπληκτικές γυναίκες που έφεραν τον τίτλο χρόνια πριν από μένα», έγραψε η Spiranac, ευχαριστώντας τον Gilles Bensimon, φωτογράφο με έδρα τη Νέα Υόρκη, για τη φωτογράφιση του πρότζεκτ.

Μάλιστα, η Spiranac ήταν η επίτιμη καλεσμένη σε εκδήλωση του Maxim για τον εορτασμό του εξωφύλλου, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram story της την Πέμπτη.

Ποια η σχέση της με το OnlyFans και γιατί πιστεύει ότι θα κατέστρεφε την καριέρα της

Η Spiranac μοιράστηκε πρόσφατα ότι, ενώ της έχουν κάνει αμέτρητες φορές ερωτήσεις για να συμμετάσχει στην ιστοσελίδα αποκλειστικού περιεχομένου, η 29χρονη influencer πιστεύει ότι το να ακολουθήσει τη διαδρομή του OnlyFans, για εκείνη, θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ο «δολοφόνος» της καριέρας της.

«Όταν λες OnlyFans, υπάρχει αυτό το στίγμα γύρω από αυτό, το οποίο -δεν κρίνω καμία γυναίκα που αποφασίζει να κάνει OnlyFans, αγαπήστε τον εαυτό σας, κάντε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους- αλλά για μένα, απλά δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου όταν πρόκειται για το επιχειρηματικό μου πλάνο», δήλωσε η Spiranac, σύμφωνα με τη New York Post, κατά τη διάρκεια ερωτήσεων και απαντήσεων στο podcast της «Playing A Round».

Η Spiranac, η οποία είναι εδώ και καιρό ειλικρινής σχετικά με την κριτική που έχει δεχτεί από μέλη της κοινότητας του γκολφ, αναφέρθηκε στη συντηρητική φύση του αθλήματος και στο πώς η κίνηση αυτή θα μπορούσε ενδεχομένως να κλείσει πόρτες.

«Με το να βρίσκομαι σε μια τόσο συντηρητική βιομηχανία όπως το γκολφ, αυτό θα ήταν δολοφόνος της καριέρας μου. Ακόμα και σε αυτό που κάνω, τόσες πολλές πόρτες έχουν κλείσει επειδή δεν τους αρέσει το γεγονός ότι δείχνω μόνο το ντεκολτέ», δήλωσε η Spiranac, η οποία συχνά μοιράζεται άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Νομίζω ότι αυτό δεν είναι εντάξει, δεν συμφωνώ με αυτό, νομίζω ότι μπορείς να είσαι σεβαστή και σeξι, και πραγματικά προσπαθώ να το προωθήσω αυτό, αλλά αυτό θα ήταν νομίζω ένα βήμα πάρα πολύ μακριά, όπου πιθανότατα θα έχανα χορηγούς, οι πόρτες θα έκλειναν και αυτή θα ήταν η μόνη πηγή εσόδων μου».

Η Spiranac, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερους από τρία εκατομμύρια followers στο Instagram, σημείωσε, επίσης, ότι όταν πρόκειται να δημιουργήσει περιεχόμενο, είτε το δικό της είτε του OnlyFans, σκέφτεται συχνά τη γενικότερη εικόνα.

Νομίζω ότι πολλές γυναίκες που σκέφτονται να κάνουν το OnlyFans, πρέπει να σκέφτονται και το μέλλον τους, θα γραφτεί σε όλα τα βιογραφικά στους, όλοι θα ξέρουν ότι το κάνανε, και πάλι, υπάρχει ένα τέτοιο στίγμα γι’ αυτό, με το οποίο δεν συμφωνώ, αλλά είναι κάτι που πραγματικά πρέπει να σκεφτεί κάποια όταν πρόκειται για πέντε, δέκα, είκοσι χρόνια αργότερα, πώς θα με επηρεάσει αυτή η απόφαση την εικόνα της», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paige Spiranac (@_paige.renee)

«Ακόμα και με το περιεχόμενο που δημιουργώ τώρα, το σκέφτομαι πάντα αυτό. Έκανα ένα ανόητο βίντεο με μιλκσέικ ή φαγητό με χοτ ντογκ κάτω από 10 λεπτά, είναι πολύ αστείο, αλλά πώς θα με επηρεάσει αυτό σε πέντε χρόνια, σε 10 χρόνια, θα μπορώ να έχω ευκαιρίες αν αυτό το βίντεο είναι ακόμα εκεί έξω; Και είμαι εντάξει με αυτό, νομίζω ότι κάθε φορά που βγάζω ένα βίντεο το κάνω με έναν τρόπο που νομίζω ότι είναι διασκεδαστικός, και αυτό είναι κάτι που μπορώ να αποδεχτώ».

Η Spiranac πρόσθεσε ότι όταν πρόκειται για το περιεχόμενό της, μεγάλο μέρος του οποίου γίνεται συνήθως viral, δεν «ντρέπεται» για το τι υπάρχει εκεί έξω.

«Οι γονείς μου, όλοι οι φίλοι και η οικογένειά μου βλέπουν όλο το περιεχόμενό μου, δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι ή φοβάμαι», είπε. «Προσπαθώ πάντα να σκέφτομαι μπροστά και πώς κάθε απόφαση θα επηρεάσει το μέλλον μου και τα σχέδιά μου και αυτή είναι κατά κάποιο τρόπο η διαδικασία σκέψης που ακολουθείται με όλο το περιεχόμενό μου και την απόφαση να μην κάνω το OnlyFans».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb