The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Το νέο σπίτι της Lily Collins είναι χάρμα οφθαλμών

Το οίκημα χτίστηκε το 1947 και έκτοτε είναι από ανακαίνιση σε ανακαίνιση

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 10, 2022

Το νέο σπίτι της Lily Collins είναι χάρμα οφθαλμών

H Lilly Collins απέκτησε ένα μικρό διαμάντι στην Πασαντίνα

Λίγο αφότου η επιτυχημένη ηθοποιός ("Emily in Paris", "To the Bone", "Rules Don't Apply") πούλησε το κτήμα της σε στυλ Regency στο Μπέβερλι Χιλς, σχεδιασμένο από τον John Elgin Woolf, μετακόμισε στην Πασαντίνα, κρυφά. 

Η προηγούμενη ιδοκτήτρια αγόρασε το σπίτι αυτό για 3 εκατομμύρια δολάρια στα τέλη του 2017 και το πούλησε στη Lilly Collins για κάτι λιγότερο από 4 εκατομμύρια δολάρια. 

Το σπίτι χτίστηκε το 1947, και σχεδιάστηκε από το δίδυμο πατέρα-γιου Kemper Nomland και Kemper Nomland Jr.

Η κύρια δομή περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια και 2 μπάνια σε περίπου 3.400 τετραγωνικά πόδια.

Πίσω, υπάρχει επίσης ένας ανεξάρτητος ξενώνας με άλλο υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Τα τελευταία χρόνια, ολόκληρο το μίνι συγκρότημα ανακαινίστηκε σε μεγάλο βαθμό από τους πρώην ιδιοκτήτες, οι οποίοι γέμισαν τον χώρο με σύγχρονα εξαρτήματα και ανέσεις.

Στο εσωτερικό, ένα ανεξάρτητο τζάκι χωρίζει στα δύο το σαλόνι και την τραπεζαρία και η κουζίνα βρίσκεται σε ένα μεγάλο χώρο. Οι περισσότερες από τις κοινόχρηστες αίθουσες διαθέτουν τοίχους από γυάλινες ράβδους που πλημμυρίζουν το σπίτι με φυσικό φως. Έξω, υπάρχουν κήποι με ταράτσες και πολλά αίθρια, καθώς και μια πισίνα και σπα που φτιάχτηκαν εκεί, γύρω στο 2014.

Σε άμεση γειτνίαση υπάρχουν πολυτελή κτήματα που ανήκουν στους Oscar de la Hoya, Meryl Streep, Mandy Moore και τον δισεκατομμυριούχο Ron Burkle.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb