BED TALK

Έρευνα αποκαλύπτει το ποpνό που προτιμούν οι γυναίκες

Τί τους αρέσει να βλέπουν όταν αναζητούν κάτι πιο πικάντικο;
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Έρευνα αποκαλύπτει το ποpνό που προτιμούν οι γυναίκες
Φωτογραφία από τον χρήστη Deon Black στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ποpνογραφία κάποτε θεωρούνταν δραστηριότητα που προτιμούσαν οι άνδρες, αλλά σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν.

«Μια επαναλαμβανόμενη τάση στη βιομηχανία ενηλίκων γενικά συνεχίζει να μας δείχνει ότι όλο και περισσότερες γυναίκες παρακολουθούν ποpνό», είπε η  Angie Rowntree, ιδιοκτήτρια του γυναικείου site Sssh.com, που διεξήγαγε την έρευνα σχετικά με το τι παρακολουθούν οι γυναίκες στο ποpνό. «Με τις γυναίκες να αγκαλιάζουν όλο και περισσότερο τη σeξουαλικότητά τους, φυσικά αναζητούν ερωτική ψυχαγωγία που εστιάζει στο σώμα τους, την ευχαρίστησή τους και τη συνολική τους εμπειρία».

Έχοντας αυτό κατά νου, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τι βλέπουμε όλες μας όταν θέλουμε κάτι πιο πικάντικο. Είσαι έτοιμη να μάθεις λεπτομέρειες;

Παιχνίδια με άλλες γυναίκες

Οι ειδικοί του σeξ είναι όλοι υπέρ των πρoκαταρκτικών παιχνιδιών, μιας και αυξάνουν την οικειότητα και κάνουν την εμπειρία πιο ουσιαστική για κάθε σύντροφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και κάποτε το προκατaρκτικό παιχνίδι είχε παραγκωνιστεί για την ίδια την πράξη, υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για το άγγιγμα και το παιχνίδι πριν από αυτήν.

Στοματικό σeξ

Είναι κάτι που οι γυναίκες απολαμβάνουν και σίγουρα τους αρέσει να το βλέπουν και να φαντάζονται ότι το ίδιο συμβαίνει και σε εκείνες.

Πpωκτικό σeξ

Παρά τις λανθασμένες αντιλήψεις, το πpωκτικό σeξ είναι στην πραγματικότητα κάτι που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των γυναικών, υπό την προϋπόθεση ότι γίνεται με στοργή.

«Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην μελέτη, ανέφεραν ότι ήθελαν να δουν αυτήν την πράξη να γίνεται αργά και αισ8ησιακά, με άφθονο πpοκαταρκτικό παιχνίδι και συσσώρευση», λέει η Rowntree για την αυξημένη αναζήτηση του κοινού για «οικείο πpωκτικό σeξ».

Amateur sεx και οpγασμοί

«Αξίζει να αναρωτηθούμε: επηρεαζόμαστε από το ποpνό όσον αφορά το πώς αντιδράμε στο σeξ ή πώς φωνάζουμε όταν έχουμε οpγασμούς, ή είναι το αντίστροφο;», αναρωτιέται η Rowntree.

MΜF ή αλλιώς τpίο με δυο άντρες

Αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτό σχετίζεται με το BDSΜ2 ή το femdοm, η Rowntree λέει ότι η παραπάνω κατηγορία εστιάζει σε δύο άνδρες που προσπαθούν να ευχαριστήσουν μια γυναίκα. 

Αισ8ησιακό pεgging

Όπως και το πpωκτικό σeξ, οι γυναίκες ενδιαφέρθηκαν να δουν την εν λόγω πράξη στην οθόνη, αλλά μόνο εάν υπάρχει οικειότητα πίσω από αυτήν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 629 / position2: 990
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb