ENTERTAINMENT

Ελισσάβετ Κυρίτση: Η δημοσιογράφος παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στη Νότια Κορέα

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Δημοσίευση ΜΑΙ 16, 2022
Ελισσάβετ Κυρίτση: Η δημοσιογράφος παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στη Νότια Κορέα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημοσιογράφος Ελισσάβετ Κυρίτση μίλησε για τον γάμο της με τον αγαπημένο της στη Νότια Κορέα, τα έθιμα και τον εντυπωσιακό χορό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», η Ελισσάβετ Κυρίτση τόνισε: «Ωραία αισθάνομαι, μου έχει φύγει ένα μεγάλο άγχος. Τις προηγούμενες ημέρες αλλού πατούσα, αλλού βρισκόμουν. Εδώ τα ετοιμάζεις όλα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Προσκλητήρια, ηλεκτρονικά, στους φίλους στείλαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κάτι που εμένα με άγχωσε. Τελικά, πήγαν όλα καλά. Ο γάμος έγινε σε μία πανσιόν η οποία είχε τρία παραδοσιακά σπίτια. Ήρθε ο κόσμος, φάγαμε, κάναμε τα δικά μας, γιατί ο σύντροφός μου είναι και αθλητής του ζίου ζίτσου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΗ Ελισάβετ μετακόμισε στην Κορέα για να ζήσει τον πιο μεγάλο της έρωταΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΙΑΝ 14, 2022

«Δεν υπάρχει ιερέας αλλά παρουσιαστής με... σκαλέτα!»

Σχετικά με τη διαδικασία και την τελετή, η δημοσιογράφος είπε: «Δεν υπάρχει ιερέας, δεν υπάρχει θρησκευτική τελετή. Κάποιος κάνει το πρόγραμμα, είναι ο παρουσιαστής, έχει τη σκαλέτα του γάμου όπου λέει ''τώρα το ζευγάρι θα ανταλλάξει τα δαχτυλίδια'', ''τώρα θα πουν δύο λόγια'', ''τώρα θα μιλήσει η μαμά''. Η πεθερά μου ήταν πολύ συγκινημένη, κόψαμε την τούρτα μας, ήπιαμε τη σαμπάνια μας και δεν είχε γλέντια και χορούς, όπως είναι στην Ελλάδα».

Επίσης, όπως τόνισε η ίδια, ο γάμος με τον σύντροφό της είναι καταχωρημένος στα χαρτιά στις 17 Δεκεμβρίου και αυτό που έγινε το περασμένο Σάββατο 14 Μαΐου ήταν η τελετή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝙴𝚕𝚒𝚜𝚜𝚊𝚟𝚎𝚝 𝙺𝚢𝚛𝚒𝚝𝚜𝚒 - 김엘리 🍎 (@sorayamntnegro)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝙴𝚕𝚒𝚜𝚜𝚊𝚟𝚎𝚝 𝙺𝚢𝚛𝚒𝚝𝚜𝚒 - 김엘리 🍎 (@sorayamntnegro)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Σχέσεις Πριν 118 εβδομάδες
Η Ελισάβετ μετακόμισε στην Κορέα για να ζήσει τον πιο μεγάλο της έρωτα
Πόσο δυνατός μπορεί να είναι ένας έρωτας για να σε κάνει να μετακομίσεις στην άλλη άκρη της γης και να μην το μετανιώσεις ούτε στιγμή;
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 1756 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb