The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πως σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς την επική ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη

«Πολύ ωραία απάντησε, απλά δεν χρειάζεται κιόλας»


Δημοσίευση ΜΑΙ 16, 2022

Πως σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς την επική ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη

«Το "αδερφή" δεν είναι πολύ βαρετό; Είναι τόσο παλιακό. Σαν να λες μπιντές, είναι παλιά λέξη», είπε ο παρουσιαστής 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε με τον δικό του τρόπο σε σχόλιο που τον αποκάλεσε «κακή αδερφή», κατά τη διάρκεια της Eurovision.

Την κίνησή του, σχολίασαν πολλοί παρουσιαστές, ανάμεσά τους και ο Νίκος Μουτσινάς.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», ο παρουσιαστής θέλησε να πάρει θέση και να αφήσει το δικό του σχόλιο.

«Ρε φίλε, αυτά δεν θα τελειώσουν ποτέ; Το αδερφή δεν είναι πολύ βαρετό; Είναι τόσο παλιακό το αδερφή. Είναι σαν να λες μπιντές. Είναι παλιά λέξη.

Ο Γιώργος πολύ ωραία απάντησε, μπράβο του. Απλά δεν χρειάζεται κιόλας. Δηλαδή, πώς να στο πω; Κάποια στιγμή δε λες βαριέμαι να ασχοληθώ; Κάποιος εκεί πέρα που τόσο πολύ τον πείραξε, που είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης ότι δεν του άρεσε η Σουηδία που του είπε είσαι κακιά αδερφή. Πολύ φρικτό. Τι να πεις; Κουράγιο, θα τα καταφέρουμε. Στη Μόσχα αδερφές μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς στον «αέρα» της εκπομπής.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb