The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Ουκρανία έβγαλε το βραβείο της Εurovision σε δημοπρασία

Ουκρανία: Οι Kalush Orchestra με το τραγούδι «Stefania» θριάμβευσαν στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού!


Δημοσίευση ΜΑΙ 16, 2022

Η Ουκρανία έβγαλε το βραβείο της Εurovision σε δημοπρασία

Μετά τον τελικό του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και τις 25 μοναδικές εμφανίσεις από τις χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό, η Ευρώπη ανακήρυξε το αγαπημένο της τραγούδι για φέτος, που είναι η... Ουκρανία!

Σε μια άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα παρέλαβαν το τρόπαιο τους, το οποίο αποφάσισαν να βγάλουν σε δημοπρασία.

Οι Kalush Orchestra δήλωσαν πως θα δωρίσουν τα χρήματα σε μια μη κυβερνητική οργάνωση που στηρίζει τον ουκρανικό στρατό. Οι Kalush Orchestra δημιουργήθηκαν το 2019 από τον ράπερ Oleh Psiuk, τον πολυοργανοπαίκτης Ihor Didenchuk και ο MC Kylymen.

Μάλιστα, ο τελευταίος έχει και εμπειρία από τον θεσμό της Eurovision, μιας και πήγε και πέρυσι στο Ρότερνταμ, παίζοντας φλάουτο για το συγκρότημα Go_A. Το πρώτο μουσικό βίντεο του συγκροτήματος για το τραγούδι «Ne marynui» ανέβηκε τον Οκτώβριο του 2019 και γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Πρόσφατα, οι Kalush Orchestra «μεγάλωσαν», καθώς τρεις ακόμη μουσικοί μπήκαν στο σχήμα. Η μουσική που παίζουν είναι ένα μείγμα από χιπ χοπ και παραδοσιακού ήχου, δένοντας το παρελθόν με το σήμερα. 

Όσον αφορά το τραγούδι, Stefania: «Το τραγούδι γράφτηκε πολύ πριν τον πόλεμο και ήταν αφιερωμένο στη μητέρα μου. Μετά την εισβολή και τον πόλεμο, πήρε άλλες διαστάσεις και πολύς κόσμος άρχισε να το ταυτίζει με την Ουκρανία ως μητέρα-πατρίδα. Είναι πια μέσα στην καρδιά πολλών Ουκρανών και έχει αυξηθεί σημαντικά η δημοφιλία και ο συμβολισμός του» έχει αναφέρει ο τραγουδιστής, Oleh Psyuk.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb