The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Κυκλοφορεί το ντουέτο της Heidi Klum και του Snoop Dogg

Στο κομμάτι ο Snoop Dogg ραπάρει ενώ η Heidi τραγουδά στίχους του ρεφρέν


Δημοσίευση ΙΑΝ 13, 2022

Κυκλοφορεί το ντουέτο της Heidi Klum και του Snoop Dogg
@SnoopDogg / Twitter

Η Heidi Klum ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το «Chai Tea With Heidi», το πρώτο της σινγκλ που κυκλοφορεί σε συνεργασία με τον Snoop Dogg.

Το σινγκλ, που κυκλοφορεί αύριο, σηματοδοτεί της στροφή της στη μουσική που από καιρό επιθυμούσε.

Στο κομμάτι ο Snoop Dogg ραπάρει ενώ η Heidi τραγουδά στίχους του ρεφρέν, το οποίο είναι από το σινγκλ του Rod Stewart του 1983 «Baby Jane».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Το «Chai Tea with Heidi» είναι το τραγούδι των τίτλων για την 17η σεζόν του σόου της, Germany’s Next Top Model, που ξεκινάει να προβάλλεται σήμερα.

«Όταν συζητούσαμε το τραγούδι των τίτλων για την επερχόμενη σεζόν του Germany’s Next Top Model, μου προτάθηκε ίσως να ηχογραφήσω το δικό μου τραγούδι φέτος.

»Μου αρέσει να βγαίνω έξω από την comfort zone μου και να προκαλώ τον εαυτό μου, οπότε ήταν κάτι που σίγουρα σκεφτόμουν, αλλά ήξερα ότι υπήρχε μόνο ένα άτομο με το οποίο ήθελα να τραγουδήσω» είπε για τον αγαπημένο της καλλιτέχνη Snoop Dogg.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb