SHOPPING

Χριστούγεννα: 10 ιδέες για δώρα που θα ξετρελάνουν τους συναδέλφους σου

Τα καλύτερα δώρα για αυτούς τους ανθρώπους που μοιράζεσαι την πρώτη γουλιά του καφέ σου
Γράφει η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΚΛΑΤΖΗ
Χριστούγεννα: 10 ιδέες για δώρα που θα ξετρελάνουν τους συναδέλφους σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η επιλογή σωστού δώρου για τις γιορτές γίνεται ολοένα και δυσκολότερη. Τόσοι άνθρωποι, τόσο διαφορετικά γούστα τι θα ταιριάζει στον καθένα;

Με τους συναδέλφους σου μοιράζεσαι την κάθε σου μέρα. Με ορισμένους κρατάς τυπικές επαφές, ενώ άλλοι γίνονται κομμάτι σου και στήριγμα σου. Εξάλλου δεν είναι κάθε μέρα στην δουλειά εύκολη.

Για αυτούς τους ανθρώπους που μοιράζεστε την πρώτη γουλιά του καφέ, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε τα καλύτερα δώρα.

Just for you

Με τα εύθραυστα smartphone, πλέον όλοι κουβαλάμε κινητά «ντυμένα» με θήκες. Άλλοι τις προτιμούν απλές, άλλοι με σχέδια και ορισμένοι με πορτάκι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι χρειάζονται μία. Τι πιο όμορφο από μια customize θήκη κινητού ή και tablet βασισμένη στην προσωπικότητα του συναδέλφου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγοράστε το εδώ

Αχ, ο καφές

Είπαμε πριν ότι με τους συναδέλφους μοιράζεσαι τη πρώτη γουλιά του καφέ. Αυτό όμως δεν είναι απολύτως αλήθεια. Υπάρχουν και εκείνοι που δεν αντέχουν χωρίς την καφεΐνη. Με αυτούς μοιράζεσαι τη πρώτη γουλιά καφέ της δεύτερης κούπας τους, γιατί την πρώτη την έφτιαξαν στο σπίτι. Για όλους αυτούς σου προτείνουμε μια εσπρεσσιέρα. Λύνει χέρια.

Αγοράστε την εδώ

Get comfortable

Περνάμε ατέλειωτες ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή και καθισμένοι σε μια καρέκλα. Πολλές φορές το ίδιο συνηθίζεται και από το σπίτι. Μια ξεχαρβαλωμένη καρέκλα γραφείου όμως, μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα στην μέση και αρνητική διάθεση. Καλύτερα λοιπόν να προσέξουμε ποια θα αγοράσουμε.

Αγοράστε την εδώ

Απόλαυσε τη μυρωδιά

Λένε πως η βασικότερη και πιο αρχέγονη αίσθηση μας είναι η όσφρηση. Μας ξυπνάει αναμνήσεις με έναν τρόπο σχεδόν ασυνείδητο. Γιατί λοιπόν να διαλέξεις εσύ το άρωμα που θες να σε θυμούνται; Τα αρωματικά κεριά θα κάνουν τη δουλειά. Εσύ απλά διάλεξε το άρωμα.

Αγοράστε τα εδώ

Joey doesn’t share… books

Στον ψηφιακό κόσμο της γρήγορης ανάγνωσης, ένα βιβλίο για έναν αναγνώστη είναι το καλύτερο δώρο. Και οικονομικό θα προσθέσουμε εμείς.

Αγοράστε το εδώ

Από το γραφείο στον κήπο

Οι περισσότεροι όταν σκέφτονται δώρα για συναδέλφους σκέφτονται είδη γραφείου. Και δικαιολογημένα, έχουν συνδέσει ένα άτομο με μια συμπεριφορά. Τι γίνεται όμως όταν ένας σκεφτεί out of the box και αποφασίσει να δώσει μια νέα ασχολία, όπως το να ασχοληθείς με τον κήπο ή την βεράντα σου;

Αγοράστε τα εδώ

Listen up

Το πιο χρήσιμο, το πιο πολυχρησιμοποιημένο και το πιο στυλάτο αξεσουάρ που υπάρχει. Τα ακουστικά βγαίνουν σε όλα τα μεγέθη και χρώματα, ενσύρματα ή ασύρματα. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις ποιο θα δωρίσεις σε ποιόν;

Αγοράστε τα εδώ

Ένα κομμάτι τέχνης

Το να είναι ο χώρος όμορφα διακοσμημένος μπορεί διαμορφώσει αυτόματα και τα συναισθήματα μας. Για έμενα ένας πίνακας κρεμασμένος στον τοίχο μπορεί να μου πει πολλά για το στυλ του άλλου. Διάλεξε για τους συναδέλφους σου τους καλύτερους.

Αγοράστε τους εδώ

Drink it up

Ένα μπουκάλι καλό κρασί είναι ένα από τα πιο διαχρονικά δώρα. Μπορείς να το δωρίσεις σε συναδέλφους που δεν ξέρεις ακριβώς το γούστο τους. Δεν υπάρχει κανείς που δεν θα το εκτιμήσει.

Αγοράστε το εδώ

Το απόλυτο επαγγελματικό αξεσουάρ

Για το τέλος σου αφήσαμε το «απόλυτο» επαγγελματικό αξεσουάρ. Τον χαρτοφύλακα. Αναγκαίος και πολύ όμορφος. Είναι ίσως λίγο εκτός budget αλλά αν θες να κάνεις σε κα΄ποιον ένα πολύ καλό δώρο σου το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Αγοράστε την εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
21 / position1: 371 / position2: 939
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb