The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η σeξι «καλημέρα» της Heidi Klum από τη Μύκονο

Άλλη μια ανάρτηση από το 48χρονο μοντέλο


Δημοσίευση ΝΟE 18, 2021

Η σeξι «καλημέρα» της Heidi Klum από τη Μύκονο
@instagram.com/heidiklum/

Με ένα αποκαλυπτικό σορτσάκι ποζάρει από τη Μύκονο, όπου βρίσκεται για τις ανάγκες των γυρισμάτων του γερμανικού Next Top Model η Heidi Klum. Το διάσημο μοντέλο ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία από το νησί και είπε τη δική της «καλημέρα» στους followers της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Νωρίτερα, όπως αναφέρει το mykonoslive.tv, η εμφάνισή της στο Tropicana ξεσήκωσε όλους όσους βρέθηκαν εκεί. Η 48χρονη Heidi Klum, φόρεσε ένα μαύρο εσώρουχο με κορδόνια και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Heidi Klum: Ημίγuμνη στο μπαλκόνι της στη Μύκονο απήλαυσε την ανατολή

Το πρωί της Δευτέρας η Heidi Klum μοιράστηκε μια φωτογραφία από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου της με θέα τη θάλασσα και τα χρώματα της ανατολής.

«Ανατολή στη Μύκονο, είναι τόσο όμορφα» έγραψε η Heidi Klum κάτω από τη φωτογραφία της στο Instagram όπου φαίνεται τυλιγμένη με μια πετσέτα να απολαμβάνει το θέαμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb