PINKMAS ENTERTAINMENT

Οι νέες Χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix είναι ό,τι πρέπει για να μπεις στο κλίμα

Christmas Loading και η διάθεση αλλάζει
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι νέες Χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix είναι ό,τι πρέπει για να μπεις στο κλίμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με δεδομένο ότι όσο περνούν οι μέρες θα αρχίσεις να ζεις τα Χριστούγεννα όλο και περισσότερο, να μια αρμαθιά ταινίες για να μπεις στο κλίμα μια και καλή - πριν καν ακόμη στολίσεις!

A California Christmas: City Lights

Έναν χρόνο αφότου ρίζωσε ο έρωτάς τους, η Κάλι και ο Τζόσεφ αφήνουν το ράντσο για μια οικογενειακή επιχείρηση στο Σαν Φρανσίσκο – με την προοπτική να φάμε κουφέτα. Κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου.

The Princess Switch 3: Romancing the Star

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ρομαντική κωμωδία με πρωταγωνίστρια την Vanessa Hudgens και με τον τίτλο "The Princess Switch 3: Romancing the Star",είναι η συνέχεια της συνέχειας! Η ηθοποιός παίζει την Βασίλισσα Margaret, την Πριγκίπισσα Stacy και την ξαδέρφη της Margaret, που είναι ίδιες, τη Fiona.

The Claus Family

Αφού ανακάλυψε ότι ο παππούς του είναι ο Άγιος Βασίλης, ο Jules πρέπει να τον βοηθήσει να παραδώσει τα δώρα του σε όλο τον κόσμο. Αλλά το μίσος του Jules για τα Χριστούγεννα μπορεί να το κάνει πιο δύσκολο από ό,τι πίστευε ο Άγιος Βασίλης. Όμως για να καταφέρει να μεταφέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων, πρέπει να μάθει να αγαπά και να εκτιμά ξανά την ομορφότερη εποχή του χρόνου.

Love Hard

Μια αρθρογράφος από το Los Angles ταξιδεύει για να γνωρίσει από κοντά έναν άντρα που γνώρισε σε ένα dating app. Aμ δε! Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Nina Dobrev όμως ξέρει πως ο έρωτας είναι μια δύσκολη υπόθεση και σπάνια όλα πηγαίνουν όπως τα θέλουμε.

A Boy Called Christmas

Η ιστορία ενός αγοριού στον χιονισμένο βορρά που ψάχνει τον πατέρα του - και έρχεται αντιμέτωπος με δυσκολίες που τον απογοητεύουν.

A Castle For Christmas

Για να ξεφύγει από ένα σκάνδαλο, μια συγγραφέας μπεστ σέλερ ταξιδεύει στη Σκωτία, όπου ερωτεύεται ένα κάστρο — και συγκρούεται με τον στριμμένο δούκα ιδιοκτήτη του. Τελικά, καταφέρνει να πραγματοποιήσει την επιθυμία της; Κάνει πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου.

Single All the Way

Στο πατρικό του για τα Χριστούγεννα, ο Peter ζητά από τον κολλητό του να παριστάνει το αγόρι του, αλλά σχέδιο και συναισθήματα αλλάζουν, όταν οι δικοί του τού κάνουν προξενιό. Οικογενειακά δράματα, γέλιο, καθώς κι έντονα συναισθήματα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την ταινία, η οποία ήδη έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Κάνει πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου.

David and the Elves

Ένα εξαντλημένο από τη δουλειά ξωτικό βγαίνει στον έξω κόσμο και προσπαθεί να ζήσει τη μαγεία των Χριστουγέννων με τη βοήθεια ενός νέου μικρού φίλου. Κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
16 / position1: 246 / position2: 630
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb