The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;»

Συντετριμμένος ο ηθοποιός


Δημοσίευση ΟΚΤ 22, 2021

Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;»

«Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του διάσημου ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες σκότωσε από ατύχημα την διευθύντρια φωτογραφίας στα γυρίσματα της ταινίας Rust αλλά και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη.

Η 42χρονη Halyna Hutchins πέθανε λίγο μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε κοντά στην πόλη Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό. Ο 48χρονος σκηνοθέτης Joel Souza τραυματίσθηκε αλλά λίγες ώρες μετά τη νοσηλεία του πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με το site Showbiz 411 ο Μπάλντουιν λίγο μετά το τραγικό περιστατικό άρχισε να ρωτάει γιατί του έδωσαν όπλο με αληθινές σφαίρες. Εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής επέμεινε ότι το όπλο ήταν ρέπλικα και ήταν γεμάτο με άσφαιρα. Και πρόσθεσε ότι τέτοιου είδους συμβάντα είναι μεν σπάνια αλλά συμβαίνουν.

Η υπόθεση πάντως παραμένει ένα άλυτο μυστήριο. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Ο Μπάλντουιν οδηγήθηκε στο γραφείο του Σερίφη για να ανακριθεί αλλά δεν συνελήφθη και δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb