The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γερμανία: Αδικος συναγερμός για 15χρονο «τρομοκράτη» ‑ Το όπλο ήταν από Lego

Αναστάτωση των αστυνομικών αρχών της πόλης Λίνταου

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 16, 2021

Γερμανία: Αδικος συναγερμός για 15χρονο «τρομοκράτη» ‑ Το όπλο ήταν από Lego

Ένας έφηβος προκάλεσε μία μεγάλης κλίμακας κινητοποίηση της αστυνομίας στη γερμανική πόλη Λίνταου, όταν ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου, θεώρησε ότι το παιχνίδι που είχε μαζί του, ήταν πραγματικό όπλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος παρατήρησε τον ηλικίας 15 ετών έφηβο που φορούσε ρούχα παραλλαγής να κρατάει κάτι που φαίνονταν για καραμπίνα. Ο 15χρονος έτρεχε σε ένα δρόμο της πόλη Λιντάου, που βρίσκεται στα νότια της Γερμανίας.

«Φυσικά έπρεπε να σπεύσουμε άμεσα» δήλωσε ένα αστυνομικός της τοπικής αστυνομίας, στην εφημερίδα «Lindauer Zeitung». Σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ, αρκετά περιπολικά, όπως και η ομοσπονδιακή αστυνομία έσπευσαν στο σημείο για να σταματήσουν τον έφηβο.

Το αγόρι, του οποίου το όνομα δεν δημοσιοποιήθηκε, βρέθηκε να φέρει ένα ψεύτικο όπλο, το οποίο είχε συναρμολογηθεί από τουβλάκια Lego, ενώ του απαγγέλθηκαν σχετικές κατηγορίες, σύμφωνα με το Αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb