ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ

«Η μαμά μου τελικά, μου έκανε το μεγαλύτερο bullying από όλους»

Έχεις κάτι που σε προβληματίζει; Στείλε τώρα στο [email protected]
Γράφει η Βικτώρια
«Η μαμά μου τελικά, μου έκανε το μεγαλύτερο bullying από όλους»
Photo by Elina Fairytale from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητή Βίκυ

Μετά από χρόνια κατάλαβα πως η μαμά μου τελικά μου έκανε το μεγαλύτερο bullying από όλους. Κανένα μαλλί δεν μου ταίριαζε, πάντα άκουγα ένα "βάλε κάτι καλύτερο" όποτε έβγαινα από το σπίτι, μου λέει πάντα πως το μακιγιάζ μου είναι είτε "πολύ απαλό" ή "πολύ χτυπητό", άλλοτε "παρααδυνάτισα" και άλλοτε "αφέθηκα" ή "πάχυνα" και θέλω να πω πως εμείς οι γυναίκες ή πολλές από εμάς, έχουμε δεχτεί bullying από τις ίδιες τις μαμάδες μας. Πώς να έχουμε αυτοπεποίθηση μετά;

Αγαπητή φίλη,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ίσως και η μαμά σου να είχε δεχτεί bullying από την δική της μαμά ή την θεία ή από τον περίγυρο της που απαιτεί από τις γυναίκες να είναι τέλειες αλλά ό,τι και αν κάνουν δεν είναι πότε αρκετό. Ίσως η μαμά σου να προσπαθούσε να ανταποκριθεί στα ανεδαφικά στάνταρ που υπάρχουν, ίσως να σου φόρτωσε δικές τις ανασφάλειες και προσδοκίες.

Οι άνθρωποι που μας αγαπάνε μπορεί και να κάνουν λάθη. Αυτό συμβαίνει πάρα πολλές φορές. Δεν αγαπάνε και δεν νοιάζονται όλοι με τον σωστό τρόπο και δεν υπάρχει μια απάντηση για όλες τις μαμάδες.

Τώρα που εσύ βρήκες αυτό που θεωρείς πως σου προκάλεσε την ανασφάλεια, είναι η ευκαιρία σου να το δουλέψεις με έναν ψυχολόγο.

Να κάνεις τις συνδέσεις για την δική σου ζωή, να ανακαλύψεις και αλλά πράγματα για τον εαυτό σου και να προχωρήσεις μπροστά φωτίζοντας το παρελθόν σου με ένα νέο φως και αναλαμβάνοντας την ευθύνη του εαυτού σου όπως πρέπει - ιδανικά - να κάνουν όλοι οι ενήλικες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 40 / position2: 539
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb