The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Shows

Ταινίες της εβδομάδας: Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Ποpνο;

Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Ποpνο - Η Γυναίκα που Έφυγε

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 07, 2021

Ταινίες της εβδομάδας: Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Ποpνο;

Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Ποpνο (Bad Luck Banging or Loony Ρorn)

του Ράντου Ζούντε. Με τους Κάτια Πασκάριου, Κλαούντια Ιερεμία, Ολίμπια Μάλαι, Νικοντίμ Ουνγκουρεάνου, Αλεξάντρου Ποτόσεαν, Άντι Βασλουιάνου.

Κοινωνική 2021, Ρουμανία – Λουξεμβούργο – Κροατία – Τσεχία 101’

Όταν το ερασιτεχνικό ρorn tape της Έμι διαρρέει στο διαδίκτυο, εκείνη προσπαθεί να διασφαλίσει τη θέση της στο σχολείο όπου εργάζεται, όσο η κοινωνική συνοχή παραπαίει εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Απόλυτα επίκαιρη, απόλυτα μοντέρνα και απόλυτα meta, η ταινία που κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο του φεστιβάλ Βερολίνου είναι η πρώτη ταινία που καταγράφει την εποχή της πανδημίας σε μια θεότρελη κοινωνική σάτιρα.

Η Γυναίκα που Εφυγε (The Woman Who Ran)

του Χονγκ Σανγκ-σου. Με τους Κιμ Μιν-χι, Σέο Γιουνγκ-γχουα, Σονγ Σέονγκ-μιν.

Δραματική 2020, Νότια Κορέα 77’

Την ώρα που ο σύζυγός της λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι, μια γυναίκα συναντά διαφορετικούς φίλους της στα περίχωρα της Σεούλ. Οι επαφές τους είναι άνετες και οικείες, ωστόσο βρίσκονται μεταξύ τους σε διαφορετικά μήκη κύματος, ανεξάρτητα από το τι δείχνουν και το πώς νιώθουν μέσα τους.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb