The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου οπότε ξέρεις τι να κάνεις :) News Room

10 τραγούδια που σίγουρα θα σας κάνουν να χαμογελάσετε

Την Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 01, 2021

10 τραγούδια που σίγουρα θα σας κάνουν να χαμογελάσετε
Photo by Lisa from Pexels

Η πρώτη Παρασκευή του Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως «Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου». Μπορεί να γιορτάστηκε πρώτη φορά πριν από 22 χρόνια, αλλά η ιστορία της ξεκίνησε το μακρινό 1963.

Ήταν τότε που μια ασφαλιστική εταιρεία προσέλαβε τον μετέπειτα διάσημο γραφίστα Harvey Ball, ώστε να φτιάξει ένα σύμβολο που θα ανέβαζε το ηθικό των υπαλλήλων. Του πήρε δέκα λεπτά για να φτιάξει το πασίγνωστο κίτρινο ανθρωπάκι που όλoι ξέρουμε ως Smiley.

Τα χρόνια που ακολούθησαν το Smiley υπήρχε παντού. Η πρόθεση του Ball ήταν να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται καλύτερα μέσω του χαμόγελου. Γι’ αυτό και με δική του πρωτοβουλία καθιερώθηκε η συγκεκριμένη ημέρα.

Εκτός όμως από τα σύμβολα υπάρχει και η μουσική. Που αυτή κι αν μας κάνει να χαμογελάμε. Πόσο μάλλον όταν έχει τη λέξη «χαμόγελο» στον τίτλο της. Την Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου λοιπόν, όλα τα τραγούδια θα πρέπει να είναι γεμάτα από δαύτο. Σωστά;

Katy Perry - Smile

Louis Prima - When You 're Smilling

Sia - You're Never Fully Dressed Without a Smile

Tim McGraw - Just to See you Smile

Nat King Cole - Smile

Harry Connick Jr. - A Wink and a Smile

Kyle Andrews - You Always Make Me Smile

Gnarls Barkley - Smiley Faces

Paul McCartney - Smile Away

Randy Newman -I Love To See You Smile

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb