The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Megan Fox: Πήγε σε επαγγελματικό ραντεβού με... αποκαλυπτική δαντέλα

Προκαλεί με κάθε τρόπο


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 12, 2021

Megan Fox: Πήγε σε επαγγελματικό ραντεβού με... αποκαλυπτική δαντέλα

Η Μegan Fox με χαρακτηριστική άνεση έχει περάσει τους τελευταίους μήνες από τον ρόλο της μαμάς με τρία μικρά παιδιά σε αυτόν της διψασμένης για ερωτικές εμπειρίες γυναίκας που με αναρτήσεις της στο Instagram διαφημίζει όσα κάνει στο κρεβάτι της με τον φίλο της Machine Gun Kelly.

Πριν λίγες ημέρες πόζαρε πάνω σε ένα τραπέζι υπονοώντας ότι έκανε πολλά πράγματα πάνω σε αυτό, ενώ τώρα ανέβασε μία φωτογραφία με αποκαλυπτική ενδυμασία γράφοντας ότι πήγε σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Οπως ανέφερε μάλιστα φρόντισε να βάλει κάτι σοβαρό για την περίσταση. Είναι γεγονός πάντως ότι στις αναρτήσεις της πολλοί της επισημαίνουν ότι μοιάζει να έχει ξεφύγει τελείως και πως δεν υπάρχει λόγος να είναι τόσο προκλητική και να μη σκέφτεται ότι βλέπουν (ή θα δουν) όσα γράφει και τα παιδιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Η Φοξ από τον γάμο της με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν έχει τρεις γιους: Τον Νόα Σάνον Γκριν που γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2012, τον Μπόντι Ράνσομ Γκριν που ήρθε στον κόσμο, στις 12 Φεβρουαρίου 2014 και τον Τζουρνι Ρίβερ που γεννήθηκε το 2016.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb