The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τζέιμι Λι Κέρτις: «Το 25χρονο παιδί μου είναι τρανσέξουαλ και είμαι περήφανη»

Η πασίγνωστη σταρ αντιλαμβάνεται πλέον την ίδια την ύπαρξη και τη ζωή ως μία «αλλαγή»


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 30, 2021

Τζέιμι Λι Κέρτις: «Το 25χρονο παιδί μου είναι τρανσέξουαλ και είμαι περήφανη»

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και συγγραφέας Τζέιμι Λι Κέρτις εξομολογήθηκε ότι το μικρότερο παιδί της είναι τρανσέξουαλ, αφού δεν παρουσιάζεται πια ως Τόμας, αλλά ως Ρούμπι.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε συνέντευξή της στο AARP Magazine: «Εγώ και ο σύζυγός μου είδαμε με ανησυχία μεν, αλλά και υπερηφάνεια, τον γιο μας να γίνεται η κόρη μας Ρούμπι».

Αυτή η «μεταμόρφωση» βοήθησε την ηθοποιό του «Knives Out», να συνειδοτοποιήσει ότι το φύλο δεν είναι εν τέλει κάτι σταθερό και αμετάβλητο, αλλά ότι η ζωή είναι από μόνη της μία διαρκής αλλαγή. Έκτοτε απέβαλε τις παρωχημένες αντιλήψεις σχετικά με την φυλετική και σeξουαλική διαφορετικότητα.

Σήμερα η Ρούμπι είναι 25 χρονών και μαζί με τον αρραβωνιαστικό της σχεδιάζει τον γάμο τους, που έχει προγραμματιστεί για το επόμενο έτος.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb