The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ποιες ταινίες παχαίνουν σύμφωνα με τους επιστήμονες

Μετράει και πως τις βλέπεις...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 07, 2021

Ποιες ταινίες παχαίνουν σύμφωνα με τους επιστήμονες
Photo by Davide De Giovanni from Pexels

Το πανεπιστήμιο του Κορνέλ ανακοίνωσε τα αποτέλεσματα της έρευνας που έκαναν σχετικά με το πως επηρέαζεται το βάρος μας από τις δραστηριότητές μας. Τα αποτέλεσματα γύρω από τα κίλα που παίρνουμε όταν βλέπουμε ταινίες έκρυβαν εκπλήξεις.

Χώρισαν τα άτομα που πήραν μέρος στην έρευνα σε αυτούς που είδαν θρίλερ με μέτρια ένταση ήχου, θρίλερ με πολύ δυνατή ένταση ήχου, σε αυτούς που είδαν συνεντεύξεις, εκπομπές ταξιδιωτικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Μπροστά τους είχαν μεγάλες ποσότητες σνακ, και υγιεινά και σνακ με πολλές θερμίδες.

Αυτοί που είδαν θρίλερ με την ένταση δυνατή κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες και πολλές θερμίδες. Ειδικά στις σκηνές όπου κορυφώνεται η αγωνία. Ακολούθησαν αυτοί που έβλεπαν θρίλερ με τον ήχο χαμηλωμένο και τέλος όσοι έβλεπαν σπορ.

Αντιθέτως όσοι έβλεπαν ταξιδιωτικές εκπομπές και συνεντεύξεις σχεδόν δεν κατανάλωσαν καθόλου θερμίδες, ενώ όταν έφαγαν επέλεξαν σνακ με λίγες θερμίδες όπως φρούτα και ξηρούς καρπούς.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb