ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι είναι η «φραουλένια» Πανσέληνος και ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

Μια από τις πιο δυνατές ημέρες αστρολογικά έρχεται στις 24 του μηνός
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι είναι η «φραουλένια» Πανσέληνος και ποια ζώδια θα επηρεαστούν;
Photo by Brett Sayles from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια από τις πιο δυνατές ημέρες αστρολογικά έρχεται στις 24/06/2021, καθώς εκείνη τη μέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα του Καρκίνου (Ήλιος) – Αιγόκερου (Σελήνη).

Την ονομάζουν Πανσέληνο της φράουλας! Kάποια ζώδια θα νιώσουν πιο έντονα την επιρροή της και πρέπει να είναι προετοιμασμένα ψυχολογικά.

ΚΡΙΟΣ

Προετοιμαστείτε να νιώσετε έντονα την κλιματική ενέργεια αυτής της πανσέληνου όταν πρόκειται για την καριέρα και τη δημόσια ζωή σας, Κριοί. Είτε αυτό σημαίνει να κάνετε μια σωστή κίνηση στην εργασία ή να αφήσετε το επαγγελματικό άγχος στην άκρη για να είστε πιο παρόντες στην ιδιωτική σας ζωή, πάντως τώρα είναι μια ευκαιρία για εσάς να απελευθερώσετε λίγη ενέργεια και να ζήσετε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού είναι εδώ, Ταυράκια, και σας προσκαλεί να ξεφύγετε από τα όρια της comfort zone σας. Εάν υπάρχει ένα νέο ταξίδι που θέλετε να κάνετ, ένα νέο πρότζεκτ ή μια ιδέα που σας προκαλεί με έναν συναρπαστικό τρόπο, σταματήστε να είστε φοβιτσιάρηδες και ορμήξτε! Δεχτείτε τις νέες περιπέτειες με όλη σας την καρδιά και να είστε πρόθυμοι να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να ελέγξετε τις σχέσεις σας! Μετά το χάος της έκλειψης αυτή η πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε πραγματικές σχέσεις και, τέλος, να αφήσετε μερικές από τις δυσαρέσκειες ή τα δράματα που σας έχουν κρατήσει πίσω και να ζήσετε αληθινά και ευτυχισμένα με όσους πραγματικά σας νοιάζονται!

ΛΕΩΝ

Ρίξτε μια σοβαρή ματιά στο πρόγραμμά σας τώρα, Λέοντες. Είναι γεμάτο με ραντεβού που σας κάνουν να αισθάνεστε παθιασμένοι και παραγωγικοί, ή απλά απασχολημένοι και κολλημένοι στα ίδια και στα ίδια; Αυτή η πανσέληνος σας ζητά να εκκαθαρίσετε το ημερολόγιό σας από οτιδήποτε σας αποσπά την προσοχή από τους υψηλότερους στόχους σας και να σταματήσετε να σπαταλάτε το χρόνο σας σε άτομα και καταστάσεις που χαλάνε τα κέφια σας ή σας γεμίζουνπεριττές ευθύνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να επαναφέρετε τις προσωπικές σας υποθέσεις στο προσκήνιο. Αφήστε τα διαπροσωπικά δράματα και εστιάστε στα απτά πράγματα που βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας, όπως τα οικονομικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάποιες σταθερές επενδύσεις ή αποταμιευτικά προγράμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
10 / position1: 328 / position2: 744
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb