The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Καθηγήτρια έκανε σeξ με ανήλικο μαθητή και του πέταξε ψαλίδι στο κεφάλι γιατί ζήλευε

Απολύθηκε και πλέον κατηγορείται για σeξουαλική επίθεση στον 16χρονο


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 22, 2021

Καθηγήτρια έκανε σeξ με ανήλικο μαθητή και του πέταξε ψαλίδι στο κεφάλι γιατί ζήλευε
Photo by Clement percheron from Pexels

Μια πρώην καθηγήτρια σε λύκειο του Χιούστον στις ΗΠΑ κατηγορείται ότι επιτέθηκε σeξουαλικά σε έναν 16χρονο μαθητή.

Η Katrina Maxwell φέρεται να ομολόγησε στην αστυνομία ότι σε δύο περιπτώσεις έκανε σeξ με τον μαθητή ενώ εκείνη δίδασκε στο λύκειο C.E. King, όπως προκύπτει από ένα νέο δικαστικό έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Click2Houston.

Η σχέση ανάμεσα στην καθηγήτρια και το ανήλικο αγόρι έγινε για πρώτη φορά αντιληππτή από κάποιον εργαζόμενο στην περιφέρεια όπου βρίσκεται το σχολείο, σύμφωνα με μια αναφορά.

Ο εργαζόμενος ανέφερε ένα περιστατικό, στο οποίο η καθηγήτρια φέρεται να πέταξε ένα ψαλίδι στο κεφάλι του μαθητή επειδή εκείνος καθόταν δίπλα στην κοπέλα του.<

/p>

Η Maxwell φέρεται να παραδέχτηκε στους ερευνητές ότι η ίδια και ο μαθητής είχαν κάνει σeξ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της. Ο μαθητής, από την πλευρά του, είπε στην αστυνομία ότι το ζευγάρι είχε κάνει σeξ αρκετές φορές την περίοδο μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου.

Μια ξεχωριστή έρευνα έγινε και από τις εκπαιδευτικές αρχές της περιφέρειας με αποτέλεσμα η Maxwell να απολυθεί από τη δουλειά της.

«Η περιφέρεια διενήργησε μια εξονυχιστική έρευνα και μετά την ολοκλήρωσή της διαπιστώσαμε ότι αυτές οι αναφορές ήταν τεκμηριωμένες», σημείωσαν σε μια δήλωση για την υπόθεση.

«Λυπούμαστε βαθιά που έχει συμβεί αυτό και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με τις δυνάμεις επιβολής του νόμου για να διασφαλιστεί ότι η κ. Maxwell θα διωχθεί», συμπληρώνεται στη δήλωση.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb