The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

«Αγριες Μέλισσες»: Το πρώτο spoiler της 3ης σεζόν ‑ Πού πάνε οι ήρωες

Τα τρία μέρη που θα διαδραματίζεται η σειρά


Δημοσίευση ΜΑΙ 31, 2021

«Αγριες Μέλισσες»: Το πρώτο spoiler της 3ης σεζόν ‑ Πού πάνε οι ήρωες

Τουλάχιστον συγκλονιστικά θα είναι τα τελευταία επεισόδια των «Αγριων Μελισσών», καθώς όλα έρχονται, πλέον, στο φως.

Οι αποκαλύψεις συνταράσσουν τους ήρωες, ωστόσο η Μυρσίνη είναι εκείνη που ετοιμάζεται να πάρει σκληρή εκδίκηση από τις αδελφές Σταμίρη.

Η πιο σκοτεινή νύχτα ετοιμάζεται να σκορπίσει τον θάνατο στο Διαφάνι και το ξημέρωμα θα βυθίσει στο πένθος το χωριό.

«Αγριες Μέλισσες»: Τα τρία μέρη που θα διαδραματίζεται η σειρά

Μπορεί οι τηλεθεατές να περιμένουν με αγωνία το τέλος των αγαπημένων τους «Αγριων Μελισσών», ωστόσο ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο σπόιλερ για τον νέο κύκλο, όπου θα πρωταγωνιστήσει και ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Σύμφωνα με όσα είπε στο «Πρωινό» ο Αλέξης Μίχας, ο νέος κύκλος θα βρει κάποιος ήρωες σε άλλον τόπο και συγκεκριμένα στη Λάρισα, η οποία φαίνεται να είναι ο βασικός τόπος πλοκής.

Ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών, θα είναι φίλα προσκείμενος στη χούντα. Την ίδια ώρα, ένα άλλο ζευγάρι των «Αγριων Μελισσών» θα αντιδράσει πάρα πολύ έντονα και έχοντας αριστερά φρονήματα θα πάρει τον δρόμο της εξορίας. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στη Λέρο, όπου εκεί θα βρεθεί και ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια της σειράς.

Οπως φαίνεται, λοιπόν, τρεις θα είναι οι τόποι πλοκής της νέας σεζόν των «Αγριων Μελισσών»: Διαφάνι, Λάρισα και Λέρος.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb