The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Οι Ράδιο Αρβύλα τρολάρουν τον Πούμπουρα για την εργασία χωρίς χρήματα

Οι δηλώσεις του γνωστού παρουσιαστή προκάλεσαν θύελλα, αλλά και ανελέητο τρολάρισμα στα social media


Δημοσίευση ΜΑΙ 06, 2021

Οι Ράδιο Αρβύλα τρολάρουν τον Πούμπουρα για την εργασία χωρίς χρήματα

Ο Σάββας Πούμπουρας εξηγεί τι μπορείς να αποκομίσεις δουλεύοντας χωρίς να πληρώνεσαι και το Ράδιο Αρβύλα παρουσιάζει το πώς μπορεί να είναι η συγκεκριμένη ζωή χωρίς χρήματα.

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα σε ανάρτησή του στον Instagram, στις οποίες ανέφερε πως όσοι αναζητούν εργασία θα μπορούσαν να δουλεύουν αμισθί αποκομίζοντας εμπειρία, παρά να μένουν στο σπίτι τους και να μην κάνουν τίποτα, ακολούθησαν πολλές αντιδράσεις.

Οι δηλώσεις του γνωστού παρουσιαστή προκάλεσαν θύελλα, αλλά και ανελέητο τρολάρισμα στα social media, ενώ μπήκαν και στο στόχαστρο των Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι προέβαλαν απόσπασμα από το βίντεο του Σάββα Πούμπουρα στην εκπομπή τους.

Φυσικά, η παρέα του Αντώνη Κανάκη πήγε το τρολάρισμα ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας κι άλλες δηλώσεις στο βίντεο του παρουσιαστή.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb