The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αγόρασαν σπίτι με θέα στο ντουζ των γειτόνων

Θεός ο μεσίτης...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΑΠΡ 26, 2021

Αγόρασαν σπίτι με θέα στο ντουζ των γειτόνων
Photo by Armin Rimoldi from Pexels

Η Pauline Boyd και το σπίτι της έγιναν θέμα στη Sun αφού το σαλόνι της βλέπει στο ντουζ των γειτόνων της. Πριν αρχίσετε να απορείτε πως γίνεται αυτό διαβάστε τη παρακάτω ιστορία.

Πριν 4 χρόνια η Pauline μετακόμισε στη Σκωτία, σε ένα πανέμορφο σπίτι, όπου όμως ενάμισι χρόνο μετά ο ιδιοκτήτης έχτισε ακριβώς δίπλα ένα γκαράζ, που έχει μέσα και μπάνιο για εξοικονόμηση χώρου στο κανονικό σπίτι.

Οι γείτονες της δεν κάνουν ποτέ μπάνιο στο σπίτι τους, αλλά πάντα στο μπάνιο του γκαράζ, και η Pauline έρχεται σε αμηχανία γιατί τους βλέπει την ώρα που απολαμβάνει τον απογευματινό της καφέ πάντα γυμνούς.

Όσες φορές προσπάθησε να τους ζητήσει να χρησιμοποιούν το άλλο μπάνιο τους, τόσες φορές οι γείτονες ήταν και πιο διαχυτικοί στο μπάνιο...

“Πρέπει να έχουμε μονίμως τα παραθυρόφυλλα κλειστά, αλλά δεν θέλουμε να το κάνουμε αυτό”, εξηγεί στη “Sun” και συνεχίζει: “Είναι κρίμα που πρέπει να πουλήσουμε το σπίτι, γιατί έχουμε κάνει πολλή δουλειά. Αλλά έχουν επηρεαστεί οι ζωές μας. Μετακομίσαμε εδώ για να ζήσουμε σαν αγρότες, αλλά νιώθουμε εγκλωβισμένοι, καθώς δεν μπορούμε να καθίσουμε ούτε στον κήπο μας”. 

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb