The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Η νέα λειτουργία στο Netflix που θα λατρέψεις

Ειδικά αν σε παίρνει ο ύπνος μπροστά στην τηλεόραση

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 04, 2021

Η νέα λειτουργία στο Netflix που θα λατρέψεις

Το Netflix είναι ένας νέος φίλος με τον οποίο περνάμε παρέα τα βράδια μας εδώ και λίγα χρόνια και ειδικά από την αρχή της πανδημίας. Στην Ελλάδα, η πλατφόρμα προς το παρόν δεν έχει αντίπαλο, αν και η αγορά αναμένεται να γίνει πιο ανταγωνιστική στο μέλλον.

Μέχρι τότε όμως και το ίδιο το Netflix, κοιτάζει να αναβαθμίζει συνεχώς τις λειτουργίες του. Η τελευταία που διέρρευσε τον προηγούμενο μήνα, θα λατρευτεί από πολλούς. Κυρίως από εκείνους που πολλές φορές τους παίρνει ο ύπνος μπροστά στην τηλεόραση.

Φαίνεται λοιπόν πως η πλατφόρμα θα λανσάρει το χρονόμετρο ύπνου. Έτσι ο χρήστης δεν θα ψάχνει που σταμάτησε η σειρά ενώ τον πήρε ο ύπνος, αφού θα μπορεί να εντοπίσει που σταμάτησε. Θα μπορεί να επιλέξει να σταματήσει η προβολή μεταξύ ορισμένων χρονικών ορίων, όπως 15, 30 και 45 λεπτά. Επίσης, θα μπορεί να επιλέξει να σταματήσει η προβολή με το που τελειώσει ένα επεισόδιο.

Αυτό θα βοηθήσει τον κάθε χρήστη να βρίσκει πιο εύκολα που σταμάτησαν, γλιτώνοντας χρόνο πριν τον ύπνο, που κάποια στιγμή θα έρθει. Η νέα λειτουργία αναμένεται να είναι διαθέσιμη σύντομα σε όλες τις συσκευές.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb