The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μεταγραφική βόμβα στη Μπαρτσελόνα: Από το NBA στην Ευρώπη

Λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας των μετεγγραφών


Δημοσίευση ΦΕΒ 23, 2021

Μεταγραφική βόμβα στη Μπαρτσελόνα: Από το NBA στην Ευρώπη

Την επιστροφή του Πάου Γκασόλ ανακοίνωσε επίσημα η Μπαρτσελόνα, με τον Ισπανό σέντερ να επαναπατρίζεται τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν.

Ο Πάου Γκασόλ θα αγωνιστεί ξανά στην Euroleague και στο ισπανικό πρωτάθλημα, 20 χρόνια μετά την αποχώρησή για το ΝΒΑ, αφού η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως αποκτήθηκε με συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν. Ο 40χρονος σέντερ έφυγε από τους «μπλαουγκράνα» το 2001, καταγράφοντας έκτοτε 1362 συμμετοχές στο NBA με τις φανέλες των Γκρίζλις, Λέικερς, Μπουλς, Σπερς και Μπακς.

Λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας των μετεγγραφών οι Καταλανοί κατάφεραν να ολοκληρώσουν το «μπαμ», με τον παίκτη να επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε ενισχύοντας περαιτέρω το -ήδη παντοδύναμο- ρόστερ της Μπαρτσελόνα.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb